Gonuel49 01180322 eşinin gececi çalışması kötü gerçekten şuan senin için. Allah yardımcın olsun canım 🤲 hangi şehirdesin?
eveb19 Gonuel49 sen hangi sehirdesin canim? Burada ebe bulmak gerekiyormuş sanırım buldunmu yada sadece normal doğum icinmi ebe bulmak gerekiyor ben sezeryan istiyorum acaba benimde bulmam gerekiyormu burada ilk kez doğum yapicam o yüzden tecrübesizim.
Gonuel49 eveb19 Ben Hessen da kalıyorum canım. Evet kaç aylık hamilesin? Bizde bilmiyorduk ben hastane ebe veriyor diye düşünüyordum ama o eskide kalmış. Şimdi hamile olduğunu öğrendiğin an ebe bulman gerekiyormuş. Sezeryan yada normal doğum farketmez bu ebeler doğumdan sonra evine geliyor. Ben ebeyi daha geçen ay buldum. Biz baya geç kaldık ama Bi yerlerden Bi şekilde bulduk son anda. Sende hemen bakın gittiğin doktorla konus onlar yardımcı olur sana. Bu arada normal doğum olacak benimki Bi sorun çıkmazsa.
Gonuel49 eveb19 yukarıdaki yorumunu yeni gördüm canım kölnde kalıyormuşsun. Bende geçen sene o taraftaydım şimdi taşındım oradan 😘
eveb19 Gonuel49 şuan 14+5 deyim. Doktorum henüz birsey söylemedi de ben internetten araştırıp öğreniyorum 😊 İnşallah doğumun da kolay ve çabuk geçer biter sağlıkla ☺️
Umutku GulBayram Sizinle aynı fikirdeyim bende kimseyi istemiyorum. Eltimin biri 4 çocukla geleyim diyor öteki 3 çocukla gelicem diyor. Ben kendimle mi uğraşıcam onlarla mı en güzeli kimse gelmesin.
Gonuel49 eveb19 canım doktoruna sen söyle herkes biliyormuş gibi davranıyorlar bu ebe konusunu. Siz sorun en iyisi sonra benim gibi zorluk yaşarsınız bide müsait ebe bulmak çok zor oluyor. Sağlıkla al canım kucağına 😘🥰
01180322 Gonuel49 ahh çok zorr, öncelikle sağlıkla kucağıniza alın bebeginizj🤗biz 18 haftalık olduk. En cok kndim ve bebek için öğrenmek istiyorum ama pratik yapamadığım dan konuşamıyorum da ,düşünüp öyle belki. Ayrı kalmak ta zor biz 3 yıl bekledik .
Gonuel49 01180322 Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🤲 bizde 4 yıl bekledik ayrı çok çok zordu… Artık çocuklarla birlikte öğrencez yapacak bişey yok😅. Kreşe verir bende kursuma başlarım diye düşünüyorum. Hem evde hep Türkçe konusulacak okula başlamadan kreşte almancasını daha çok geliştirir 💞
miniklerim__ Hafize0608 valla yanlz kalmayo tercih ederim benim 1 bucuk yasinda bir oglum var kayinvalidemden ve esimden baska kimseye emnet edemem birakamam kendi annem zaten dusman bana o benim yanimda kalsa yeminle cinnet gecirirm esim ben kalirim diyo yok cocuk hem annesz hem babasiz kalmasin diyorum israrci bu konuda . Belki ablam gelcek ama yanliz kalsam benim icin daja iyi
eveb19 @01180322 @Gonuel49 Ben bu sene aldım b1 sertifikami. gerçekten kurs çok iyi geldi mecburen duymaya maruz kaldığımız icin çok güzel pratik oluyor ve alışıyor insan tabi kurs bitti evdeyim yalnızım vs. Bi tık geriledi ama komşularla konuşmam bile biraz daha ilerledi. Size yanlış anlamazsaniz eğer tavsiyem şimdiden youtubedan begi beginin a1 serisinden baslayip ilerletin kendinizi ben kursta hep 1 gün önden konuya hazırlanıp gidiyordum daha iyi pekisiyordu😊
01180322 eveb19 eveb19 begi begiyi bnde takip ediyorum. Şuan shufe 4 teyim ama bebiş için yarimda klicak gibi. Pratik yapmak çok önemli . Ama yok bizde
Gonuel49 eveb19 senin adına çok sevindim canım çocuktan önce halletmişsin sertifika işini. Begi begiyi biliyorum Bi ara onunla çok çalıştım. Ya aslında ben gayet iyiydim ama aksilik Bi türlü peşimi bırakmadı. Kursa giderken çok ilerlemiştim çok iyi gelmişti bana ama ara vermek zorunda kaldım farklı nedenlerden dolayı sonra korona falan derken hepten gitti. Bi tekrar yapsam hepsi geri gelcek de işte 😂 teşekkür ederim tavsiyen için 💖 bu arada sen kaç yaşındasın canım ilk gebeliğin mi?
01180322 eveb19 B1 almanız çok iyi ama tebrik ederim.hem oturum için hem günlük hayatınızı kolaylastirir. Darısı bize umarım, bebis le sınav arası 20 gün
eveb19 Gonuel49 31 yasindayim canim 4 yaşında oğlum var turkiyede doğdu buraya 2yasinda geldik 2bucuk yaşında kitaya başladı şuan şakır şakır almanca konuşuyor ben anlamıyorum o kadar🤭 2.hamileligim yani ama burda ilk gebelik olduğu için çok tecrübesizim çok farklıymış burası. Senin kaç çocuğun var?
Gonuel49 eveb19 rica ederim canım 🫶haftaya ebeyle görüşmem olacak doğum öncesi bakalım nasıl geçecek😍