Sadecemavii Buket0634 Ben ilk aydan itibaren Burt’s bees krem ve yağını aldım onu kullanıyorum tavsiye ederim saatlerce nemli kalıyor henüz çatlama olmadı çok zayıf oldugum için hemen çatlarım diye düşündüm ki öyle göğüslerime sürmemiştim ilk başta çatladılar 😂 şimdi sürüyorum daha fazla çatlamaz diye umuyorum .
Kubra-esc60 Buket0634 önerim bol su içmek ve ben 5. Ayda kakao yağı hindistancevizi yağı akşamları yatmafdan sdece göbeği değil yanları bacaklarıda yağlayıp maşaj yapıp emene kadar streclemek ve önemlisi kaşınsada kaşımamak
Freyan Kubra-esc60 benim göğüs çevrem kaşınıyor onu da at kili fircasi ile yuvarlak hareketlerle kasiyip sonra yagliyorum.Sanirim yağ da kasindiriyor krem sürünce olmuyor kaşıntı
Blbbk Kızlar yağlar çok kıl yapıyor içeriği temiz uzun süre nemlendiriciliği olan losyonla her duş sonrası basen kalça karın kol göğüs tüm bölgeleri güzelce nemlendirmeniz iyi olacaktır
Hilaal00 Buket0634 bio oil ve lierac kullanıyorum duştan o bölgeyi sürekli nemli tutmak lazım birde kesinlikle bol su🫶🏻
Sanathanim Kızzlaaar karnımızın altına iyi bakalım lütfen. Ben 2 hafta öncesine kadar çatlağım yok sanıyordum, sonra eşim alt kısma bakınca gördü😂 hofff bu arada bende yok diye sevinirken 33. Haftada başladı😣
Busenn01 Buket0634 karnım 4.ayda çıkmaya başladı 4. Aydan beri bio oil ve lierac kullanıyorum.33 deyim çatlamadım daha.bakalım ilerleyen haftalarda ne olur.bu arada 12 kilo aldım toplamda ve 78 le hamile kalıp 90 oldum ince bişey değilim yani
Birdadaskizi Buket0634 ilk hamileliğimde dalinin avakado ve bademli bebek yagı vardı onu kullandım karnımda hiç çatlagım olmadı ama ben bacakların catladıgını bilmedigim için bacaga sürmedim orda biraz çatlak oldu o kadar. Birde cok karnım cıkmamıştı benim.
TKumsall Rsahbaz benim çatlağım yok olur mu ki diye sormaya tıkladım direkt bu yorumun önüne attı beni şansıma olabilirmiş demek ki 😅
Beyaz42 Freyan evet kaşıntı çok oldu ben çok kaşımamaya çalıştım ve her kaşınmada gidip yağladım karnımı ama yine yırtıldı malesef
Nurdanb Buket0634 mrb.ben karnim büyüdükten sonra başlamıştım bastan aklima gelmedi hic açıkçası. Badem yağı kullandim sadece. Her gece yatmadan ılık duş alip yaglandim 😊 bu arada göğüsler buyudukce alt kisimlari catliyor sadece karin degil bilginiz olsun badem yagiyla catlak oluşmadı bir de bol su iciyordum en önemlisi aslinda su hayırlı doğumlar
Ebbraarr User22 ben 13. Haftamdayım biraz önce indirim yakaladım lırac aldım trendyoldan 289 tl gibi bir fiyata düştü bitmeden indirim sende yetiş al herşey çok pahalı artık çok üzülüyorum☹️
ekc visnelibrownie İçeriğine bakın parafin yazar, parafin petrolden elde edilir. Üzgünüm hiçbir vazelin masum değildir. Bende de var ama asla cildime sürmüyorum gebeliğimden beri