Gmzeakky Bende 38+4 oldum ne gelen var ne giden belirti de yok erkek geç gelir diyolar bu cidden doğru mu ya 😂
Ezgi87 etkafa bende öyleyim hiperaktif bir insanım oyun havaları bile oynuyorduk eşimle hep… Yürüyüşler de yaptım eyyamı bahur sıcağı geleli evde daha çok şeyler yapıyorum bakalım
etkafa Youngmotherr valla canım genelde bulamıyorum 😂🙄acilden giriş yapıyorum 40 geçtiği için direk alıyorlar 😂😂
Youngmotherr etkafa ya doktor geçen hafta beni de haftaya gel nstye bakalım dedi yolladı sıra mı açayım nst odasına mı gideyim anlamadım
1melekannesi3858 Roses44 asko sende beni unutma senin korkulacak biseyin yok şükür benimki hala riskli gidiyo cuma günü gittim 2 200 du dün gittim yine aynı eğer arası açılırsa bebekte hastalık var anlamına geliyo diyo doktor 33 34 35 ile uyumlu bebk
Roses44 1melekannesi3858 Olmaz inşallah kalbini ferah tut bazı hocalar öyle diyor takılma sen onlar bile nasıl birşey gelecek bilemiyorlar ederim canım dualarimdasin
irem7 40+5 im. Ben de doğuramıyorum 😂 kız bebek erken gelir dediler 41 bitecek hala ortada yok keyfi yerinde sanırım