mommys1 Cem_re24 bu haftalarda hissetmemek cok normalmiş daha kücük ya hamilelikten hamileliğe değişiyomuş 6 eylülde gidicem bende doktora ayrıntılı ultrason yapılacak
Cem_re24 mommys1 Evet doğru söylüyorsunuz. Ben de 9 eylülde detaylı ultrasona gidicem. İnşallah gösterirler güzel yüzlerini 🥹
KaraVeAnnesi55 En son gittiğinizde gramları kaçtı arkadaşlar 17+1 olduk bizde beslenme için ayrı onerebileceğiniz birşey var mı
Sonsuzzz Sabina13 doktorlar tam emin olamadıklarından net bir şey söylemiyorlar hep yüzde veriyorlar 😂
a_yse12 @mommys1 var cnm ilk sabah kaldığımda biraz daha fazla oluyor sonradan ince ince vuruyor şükür bunada
a_yse12 @KaraVeAnnesi55 en son 19+0 da 370 grm di bnmki ama 1 hafta önde gidiyor oda biraz iri olduğundan heralde
2_erkekannesi_ Sonsuzzz ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım şeyleri bu hamileliğimde yaşıyorum hap kullanıyorum şükür onunla atlattim sayılır bitsin tekrar tahlil vereceğim umarim dikkatli olun gebelikte çok yaygın malesef 🌸
Melikekar123 Sonsuzzz bende 17haftalığım cinsiyet belli değil kıpırdamaları hissediyorum su son Bi kaç gündür ve son kaç gündür bianda göbek çıktı hiç yoktu 😊
2prenses_masal-oyku sumeyyeakdogan bende 18+3 üm benim biraz daha erken oldu hissetmem ikinci gebeliğim bu normal bende ara ara sert hissediyorum sonra iki gün hissetmiyorum ama normal bu haftalarda sonrasında bi dur diycez 😂
2_erkekannesi_ 2prenses_masal-oyku benimde ikinci gebeligim suan hic hissetmiyorum yahu ayni haftadayiz 😀