1prensesannesi_ Nur_b yok aynı şekilde devam ediyor artmıyor ama artsa korkucaktim ama artmıyor sabit şekilde ağrıyor 🥴🥺
Ikiz_annesii yenibirannis benim 7 gun kaldi yeni basladi korku. Aslinda korku degilde daha cok merak ve endise. Karnimin kesilecegi yere bakip duruyorum hep😂
Sm135 yenibirannis bebeğimi çok merak ediyorum son 50 bizimde o yüzden korku var ama şuan aşırı fazla değil 🥹
cevriye35_ yenibirannis Kız yine senin doğum şeklin falan belli biz Allaha emanet bekliyoz ne zaman gelcek diye çatlıycak gibiyim karnım çok rahatsız ediyo sende mi öylesin yatsam dert kalksam dert el ayaklarim şiş hayirlisiyla gecirseydik su gunleri
yenibirannis cevriye35_ bnde erken gelcekmiş gibi his var o beni çok tedirgin ediyor benmde göbeğim erken çıktı büyüdü şuan 31 iz millet doğurmadnmı diyo😁
Kubrakarahan yenibirannis son 66 korkudan değil de sırt ağrısından asla uyuyamıyorum sızarsam sızıyorum yoksa yok neymiş bu uykusuzluk ya
yenibirannis Kubrakarahan sorma bende de geceleri bel ve rahmime baskı yapması beni korkutuyo bi anda çıkıp gelcek diye korkuyorum 😁
1prensesannesi_ Guler9 geçmedi bnde doktora gittim serum taktılar şuan iyiyim ay gün ağrıları dedi doktor bunlar normal dedi
cevriye35_ yenibirannis Bende yeni çıktım doktordan suyu erken azalmaya başlamış bir hafta gerilir var erken dogabilir dedi 😔 kansizlik ve b12 icin serum takcakmis