Linaninannisi Kelebekcim benimde öyle bende burda bekleyeyim ama rahim kasılması yazıyo internette 39+2deyim bende
December Kelebekcim sizin yine dogumunuz yaklasmis ben daha 21. Haftadayim karnım surekli sertlesiyor kasılıyor gibi oluyor normal midir acaba bu haftalarda. Bebek de aşırı hareketli korkuyorum erken doğumdan.
Sm135 Kelebekcim bende sertleşme oluyordu 20. Haftadan beri nerdeyse normal olduğunu düşünüp doktoruma sormamıştım. 30 da kanamam oldu doktor sertleşmeyi farketti nst ye falanda girdim nidicard diye bir ilaca başladım erken doğum belirtisi olabiliyormuş
Linaninannisi Kelebekcim bacaklarımdan kasıklarıma cıkan ve arada sırtıma ve belime giren ağrılarım var
miniktirtilinannesi04 December bendede olmuştu erken doğum belirtisi sürekli istirahat edin ve doktoronuzu bilgilendirin
Mavisim3457 December Gün içinde çok aktivite yapıp kendinizi yorarsanız sertleşme oluyor. Dinlenmeye bakın. Fırsat buldukça uzanın. Kalp atışınız yavaşladıkça bebek oynadıkça sertleşmeler azalıyor
December miniktirtilinannesi04 yarın doktora gideyim bari inşallah erken doğum değildir çok korkuyorum.
miniktirtilinannesi04 December kaç kez oldu canım bendede sürekli oldu hep yaglarlafla masaj yaptım bacağımın altina yastık koyup 15-20 dkk uzandım sırt ustu
December Mavisim3457 ağrım falan yok sadece sertlesme yaşıyorum dinlenirken de sertleşiyor karnım ve alt bolgelere baskı yapıyor bebek de aşırı hareketli. Erken doğumda ağrı da olur öyle değil mi?
Mavisim3457 Mavisim3457 Canım yazdıklarına bakarsan senin de yazdığın gibi doktor daha doğrusunu söyler. Şimdi biz birşey yazsak korkutucu ve yanlış yönlendirmiş olmayalım. Çünkü dinlendikçe geçmesi gerek, bebeğin haftasına göre yukarı çıkması lazım @December
December miniktirtilinannesi04 sayamadığım kadar çok oluyor surekli sertlesip gevsiyor bebeği de aşağıda hissediyorum ☹️ bebek sürekli aşağıya vuruyor baskı yapıyor yatamiyorum da
gokcetugumm December benimde 22 haftalık 2 3 haftaya çıkar galiba yukarı sürekli toplanma oluyo bende de taş gibi cuma gidicem detayliya bakalım soracağım
miniktirtilinannesi04 December Dediğim şekilde yap canım yastığı bacağının altına koy biraz yüksek şekilde uzan 15-20 dkk
TugbaOmerCucuk Okuduğum kitapta son haftalarda bebeğin pozisyon alması için hissedilmeyi sancılar olduğunu bunun normal olduğu yazıyor. Rahim kasilmasi olduğunda karnın sert olacağı yazıyor
December gokcetugumm benim de cuma detaylı var dayanabilirim umarım doktora gitmeden. Bende de çocuk toplanıyor bir yerde sertleşme ve aşırı hareket olunca panik yaptım. İlk hamileliğim bilemiyorum bu haftalarda normal olup olmadığını. Son haftalarda normal olduğunu biliyorum da. Hele bi son haftalara gelsak sağ salim…
gokcetugumm December benim en başından beri var ya kasılma toplanma aşırı oluyo sakin ol ben ilk gebeligimde hiç yaşamamıştım ama bu hep böyle ben alıştım artık hareketleri hissettiğim sürece sıkıntı yapmıyorum ama yine de sorcam bı cuma günü tabi
December gokcetugumm teşekkür ederim içim rahatladı valla ben de doktora yarın yazicam gel derse giderim artık. Hamileliğin yolunda gider ve sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏
Sezgitas Ben de 36 haftalığım, aynı şeyler olurdu anlayamazdım kasılma mı diye. Son nst sırasında aynısı oldu ve kasılma olarak göründü hemen makinede. Düzenliyse takipte olmakta fayda var zaten çok zamanınız da kalmamış