Prensyadaprenses Berkaytuana 14 olucaz bu gece aslında bende inanç beye gidiyodum ama özgür beyden o kadar bahsettiler ki değiştirdim bu hafta. Baya detaylı anlatıyor ve çok ilgili ama doğumları nasıl iki doktoru da bilmiyorum siz biliyosanız aydınlatın
Berkaytuana Prensyadaprenses canım doğum da özgür beyi bilmiyorum ama inanç bey çok arkadaşımın doğumunu yaptı zor da kalmadikca asla sezaryen yapmıyor tüm arkadaşlarım memnun kaldı
bhrm35 Haticecinar orayı biliyorum arkadaşım orda yapmıştı.ben uncalı meydan tıpa gidiyorum halil ılgın
Mervebyk Kızlar bende 15 haftalık hamileyim dün kontrole gittim ama hareket etmiyordu kalp atıslsrı var ama uyuyor dedi doktor uyandıramadık bir türlü sizdede hiç oldumu iki tane kaybım oldugu için korkuyorum
Anneadayiii Mervebyk bende de oluyor akşamları gidicem artık ilk defa dün akşam hareketini hissettik gecee gitsek daha iyi herhalde 🙈
Esrabzdmr Bende bir kaynana adayı olarak buraya yerleseyim 😀 9 mayıs inşallah oğlumu kucağıma alacagim
Anneadayiii Mervebyk meyveesuyu çikolata bana mısın demedi dün de evde yinee yedim hareket yok babası geldi eli karnımda bebeği ile aşk yaşarken bir baktık miniciik hareketler 💙💙 Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻💞
Anneadayiii busratasci- 15teyiz eveet çalışıyorum maalesef sabah saatlere denk getiremiyoruz hep öğleden sonra randevu ☺️