Berkaytuana Nrtn girer canım sanmıyorum öyle bi durum olacağını eğer öyle olursa ben dogumu orda yapmam devlette paşa bey var o da çok iyi ona giderim. Senin randevu bidaha ne zaman
Nrtn Berkaytuana a17 Aralık bayramda izinde olacağim dedi olursam giremem falan dedi 40 haftam 31 Mayıs o zamana kalmassın diyo ama Doğum sonuçta ne zaman olacağı belli olmaz
Berkaytuana Nrtn bak bunu senden yeni öğrendim ben de gittiğim zaman konuşayım eğer inanç bey olmazsa gerçekten kötü olurum sırf ona güvendiğim için gidiyorum çünkü oraya
Nrtn Berkaytuana aynen sor onu doktora doğumum bayrama gelirse olacak mısınız diye ben çok güveniyorum inanç beye ama olmazsa çok üzülürüm
Berkaytuana Nrtn benim normal doğum tarihim 8 Haziran olarak görünüyor ama ya bayramda gelirse 😯 içimi kararttin valla 😅
Nrtn Berkaytuana sadece bilgilendirdim kusura bakmayın doktor öyle dediğinden beri bende çok üzülüyorum
Berkaytuana Nrtn yok iyi yaptın canım şaka yaptım yoksa benim hiç aklıma gelmedi ne yalan söyleyim gelir diye düşündüm.
Hamide87 gayecee biz 2 li tarama yaptiramadik yatis pozisyonu uygun degildi enseyi olcemedi doktor 3 lu tarama yapcaz insallah bugun cinsiyetini ogrendim erkek benimkiside rabbim hepimize saglicakla kavusmayi nasip etsin
Prensyadaprenses Berkaytuana 14 olucaz bu gece aslında bende inanç beye gidiyodum ama özgür beyden o kadar bahsettiler ki değiştirdim bu hafta. Baya detaylı anlatıyor ve çok ilgili ama doğumları nasıl iki doktoru da bilmiyorum siz biliyosanız aydınlatın