busratasci- graphblues 17+2 de bana erkek dedi cıkıntı var dedi 14'de %85 kız demişti kafam karıstı bılemedım :)
bhrm35 Aysegulkinyas ben 14 ün sonuna geldim sayılır cnm ultrasonda hızlı gelişim var bnim🙃İkili teste de öğrendim cinsiyetimi
momssssss Ben şahsen 16.haftadan önce sadece tahmin olduğuna inanıyorum hatta net olarak 22.haftada ayrıntılı ultrason da cinsiyetin net öğrenilebileceği görüşündeyim ki burdada okuyoruz birsuru kişi yazmış 11-12.ci haftalarda yapılan cinsiyet tahminlerinin sonradan değiştiğini yazmışlar hep hatta 22.haftaya kadar kız denilip ayrintilida değişen bile var ben net öğrenmek istiyorum ona göre alışveriş yapacağım ki zaten randevuma da daha 2 hafta var .
Nezaketyildiz Bende 16 haftalığım dün kızım olduğunu öğrendim sağlıkla gelsin bebeğim hayırlısıyla inşallah 🙏 Mayıs sonu gibi allah izin verirse
busratasci- Elvn 17+2 de bana erkek dedi cıkıntı var dedi 14'de %85 kız demişti kafam karıstı bılemedım :)
divane81 merhaba , ben salı günü 12+4 hafta detaylı ultrasona girdim farklı bir doktor yaptı cinsiyet için sorduğumda kararsız kaldım klitoris açısını yakalayamadım dedi. 16. Haftada doktorunuz net söyler dedi. Klitoris kız cinsel organı mesajmı vermek istedi acaba bilemedim :D