Bilgeferhat momssssss bende 12+6 da devlete gittim %90 erkek dedi 4 gün sonra özele gittim oda erkek ama tahmin Dedi bir dahaki kontrolde net söylerim dedi 3 hafta sonra randevum o zaman netleşçek
Nazliseras gldndnz ayyy korkma sakın merak etme sen endişeli olursan bebeğe de yansır son derece rahat ol içinde onun varlığıyla sadece huzur bul ilk bebeklerini kaybeden o kadar çok anne var ki ama sonrakiler gayet sağlıklı oluyorlar dua et bolca
Mertcanbusekarakaya bhrm35 Mayıs Haziran gibi inşallah ikiz oldukları İÇİN ne zaman gelecekleri de belli olmuyor ama 😂😂😂🤣
bhrm35 Mertcanbusekarakaya ay hadi maşşallah sağlıkla iksinide kucağına al inş 🤗 Ne tatlı olur onlar şimdi 😍😍
Bilgeferhat Cansn aynen devlette kalp atışını bile saniyelik dinlettiler bir kere bende şaşırdım söylemesine hatta inanmadım kimseye söylemedim kendi doktorumu bekledim oda erkek diyince söyledim😄
Rosejollymoon Selam benimde Doğum 14 Haziran görünüyor, ıkılı tarama zamanında muhtemelen kız dedi dr, bir sonraki hafta gittiğimde kendi dr kız gibi duruyor dedi☺️ 1 oğlum var 2. Kız olursa sevinirim ama en önemlisi tabiki sağlıklı olması, ben hareketleri yavaştan hissetmeye başladım ama sanırım 2. Ler daha kolay hissediliyormuş diyorlar daha doğrusu gurultu mu yoksa bebek mi farkını daha iyi sezebiliyormuş 2. Anneler🙈 hayırlısı olsun hepimizin bebişi sağlıcakla gelsin inşallah .. İstanbul tuzla Gebze tarafı var mı bu arada??
Aysegulkinyas bhrm35 aa kac haftalik ki su an ben pazarteis gitmistim belli degil daha dedi 11+3 deyim su an
bhrm35 Aysegulkinyas ben 14 ün sonuna geldim sayılır cnm ultrasonda hızlı gelişim var bnim🙃İkili teste de öğrendim cinsiyetimi