Hubeyb9 cokkasmabeabi eve gelecek kadına neler yaptırıyorsunuz mesela bana da fikir olsun ilk defa alacam da ben yarın
cokkasmabeabi Hubeyb9 duvar hariç aklınıza gelen her şey. Kimi dolap içine giriyor (mutfak) kimi girmiyor. Harici süpürme cam toz alma vs hepsi
imrnx Zlnn ben bugün yaptım camlar koltuk perde vs baya bi ince temizlik tabi doğurana kadar illaki pislenecek ama zaman geçtikçe zaten yapabileceğimi sanmıyorum 😅 31+4 bu arada😂
Hamileanne Zlnn 37 haftadayım herşey bitti tek halıları sermedim doğuma yakın sererim diye düşünüyorum hava çok sıcak zaten halı olmaması çok sıkıntı yaratmıyor
Ecem95 Zlnn ben temizlemedim doğuma bir hfta kala abla geldi dip köşe temizledi doğuma gitmeden önceki gece üstten sildim süpürdüm çünkü rahim ağzımda yumusaklık vardı her şey yasaktı
Gebeysek1 Zlnn 34. Haftada temizlettim evi. Biraz doğum korkusu sardı beni erken olmuş olabilir. Her geçen gün kirleniyor ev
cokkasmabeabi Hubeyb9 o bana da lazım ama vakit erken 😬 ben de temiz olacağı günleri bekliyorum heyecanla