ilkheyecanim96 Serifeeenida ayın 12sinde oluyorum hep 31 günde 1 ama bu ay 32 gün sürmüş oluyor yarın ya da ertesi gün adet zamanım
Serifeeenida @ilkheyecanim96 @1prensesannesi__ Dua edelim birbirimize ismimiz ile inş bende çok dua istiyorum kuzular hep bir ağızdan inş hayırlı haberler verelim😘
1prensesannesi__ Serifeeenida bende cok istiyorum canim insAllah hamileyizdir sende bi test yapabilirsin ilk mujdeyi sen vermis olursun🥰
Serifeeenida 1prensesannesi__ yarın inş hastanede kan vericem kuzum bakalım inş bu ay Rabbim katında bizede bi cennet kokusunu tattırdır tekrardan 😘
1prensesannesi__ Serifeeenida ilkheyecanim96 Benimde nasip olursa 2. Olcak 7 yasinda bi kizim var bende yarın tekrar kan vermeyi dusunuyorum insallah 5i gecmis olur 😁
ilkheyecanim96 Serifeeenida bakalım test alsam mı bugğn bilemedim bide benden dün çok az kahverengi leke geldi peçeteyle sildim kayboldu daha da gelmedi
Serifeeenida @ilkheyecanim96 @1prensesannesi__ kızlarr bugun doktora gittim ilk karından ultrasaon sonra Altan baktı kese yok ama yinede emin olmak için kan değerlerine bakalım dedi ikinci gebelik olucak olsaydı kötü oldum bi 😮💨
1prensesannesi__ Serifeeenida hayirlisi olsun canım bende bu gunde kan verdim 0.100 çıktı bu seferde adetimi 5 gün geciyo
Serifeeenida Aynen kuzum hepimiz için hayırlısı bu ay galiba beklentideydim o yüzden üzüldüm Rabbimin hanesi çok büyük bekleyen isteyen herkeze katınsa sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin
Serifeeenida Adetin 2,3 günü gel hormon testi yapalım sonraki ayda çatlatma iğnesi kullanalım istersen dedi doktor çok ilgiliydi Allah razı olsun ondan da 😘
1prensesannesi__ Serifeeenida haydi sende bidahaki adet zamani hayirli haberlerini ver bize insallah 😊 ben hala adet olmadim bu gidisle ya gec dollenme ile hamile oldugumu ogrencem ya da kist falan var bende
1prensesannesi__ Serifeeenida daha olmadin mi ben oldun anladim hayirlisi olsun bakalım bende hastaneye giderim bu gidisle