• Gebelik
  • Çin takvimi doğru çıkmayan çıkan

Ilk bebegimde kiz çıkmıştı kız oldu gerçekten ama o kiz dedi diye degil tabi bende inanmiyorum oyle seylere ama genelde dogru cikiyo diyolar mesela benim bebegim su an doktor erkeğe benziyor dedi Çin takviminde kız diyo

Asrn1 %50 oran olduğu için sallıyorlar tutan tutuyor bence 😂 Şimdi denedim bende kız çıkıyor ama bebeğim erkek 🫶🏼

Asrn1 benim kız gösteriyor du ama erkek 😉

Asrn1 bende ve tanıdıklarımda doğru cıktı ama googlede bakınca her çin takvımı soyleyen sıte doğru degıl

Asrn1 bana kız gösteriyordu ama oğlum olacak . Saçma şeyler . İnanmıyorum ben o tarz şeylere 😂 arkadaş çok ısrar edince bakmıştık öyle

Asrn1 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin en önemlisi o🫶🏼 Rabbim gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşAllah🤍

Kiraz19 zaten iki ihtimal olan birşey dimi herkez bişey uyduruyo işte

19982023 dimi Allah bilir ya yoksa Fas’a fiso insan merak ediyor işte sabırsızlıktan hep bunlar zaman duruyor sanki vakit geçmiyo daha 5+3 üm

Asrn1 Bana erkek çıkıyordu benim bebeğim kız

Arkadaşıma erkek çıkmış erkek bebeği var şuan bende pek inanmıyorum ama insan merakta ediyor

Çin takviminde tam yaşimiza göre bakmiyomusuz ben yeni öğrendim 😅

Asrn1 benim kızım doğru çıktı annem babaannem vs herkese bakmıştık doğru çıktı. Şimdi eğer karnımdaki erkekse doğru 😅