etkafa Zeynep1311 valla bilemedim ki canım ama benim inse isterdim yani artık okadar bıktım ki zaten zamanı geldi gelen elliyor giden elliyor çocuk kilo alıyor sonum sezeryan olacak diye korkuyorum
hayalim35 Zeynep1311 elinden geldiğince alma tabi yürüyüş yap merdiven in çık bnde işe yaramadı ama en azından elimden geleni yaptım dedim herkeste olmuyor dene canım ilk doğum mu olacak senin ki
Zeynep1311 hayalim35 evet ilk doğum çocuk kanala indiği için acaba sıkışır mı dite aklım takıldı en azundan içim rahat etsin diye yarın sabah suni ile gidicem doğuma
irem7 Ben de bugün 40+5 im. Perşembe 41+0 olacak. Yatışım yapılacak açılmam yok sancım yok sadece rahim ağzında yumuşama var suni ile açılmam olur mu normal doğurabilir miyim çok acı çeker miyim çok merak ediyorum
hayalim35 Zeynep1311 hayırlısı canım bağırmamaya çalış yorumlamak için bi de sancı geldikçe derin nefes al hafifletiyor sağlıkla al kucağına🥰
Retrica777 Ben maalesef ki sezeryan oldum. Bebek kafasi ters yonde takilip kalmisdi. Ne acilmam ne sancim vardi. Artik riske atamazdik. Sezeryan oldum