Retrica777 Kim 40 hafta ustu dogum yapti acaba. Korkuyorum normal dogum yapmak istiyorum ama gelmez de sezeryen olurum diye korkuyorum. Sizlerde nasil oldu?
Dogaclk Retrica777 ben de 40+6da doğum yaptım. Doktorum 1 gün sonra fitil ile doğum başlatmak için çağırmıştı. Gerek kalmadı. Ama bildiğim kadarıyla fitil suni sancıdan daha etkili bir yöntem. Çoğu kişi böyle normal doğuruyor. Sabredin az kaldı☺️🌸
Zeynep1311 hayalim35 bende 40 +2 deyim kanala gelmiş nebek ama sancım yok sizce suni sancı almalımıyım
Zeynep1311 hayalim35 bende 40 +2 deyim kanala gelmiş nebek ama sancım yok sizce suni sancı almalımıyım
hayalim35 Retrica777 kendi sancılarım yoktu doktor başlattı 2. doğum rahmin olgunlaşmış alttan fitil verip rahmini uyarıcaz dedi taktı 1 saat snra benim sancılarım yavaş yavaş başladı 9 saatte doğum yaptm
hayalim35 Retrica777 suni sancı da çektim normal sancıdan daha zor ama mesela bnm açılmalarım geç oluyordu 24 saat suni yedim ikincisinde çok dua ettim hiç korkutmadım kendimi bol bol dua et inş yarın sağ salim doğum haberini alırız 😍
Retrica777 esraEb bende merak ediyorum kac kilo dogum yapmis acaba. Bende 3400 ultrason oyle gosteriyor. Bakalim kac dogacak
esraEb Retrica777 sizinki kaç haftalık. Cuma kontrole gideceğim 38 haftalık olacağım. Bakalım kaç kilo olmuş minnoşum
hayalim35 Zeynep1311 elinden geldiğince alma tabi yürüyüş yap merdiven in çık bnde işe yaramadı ama en azından elimden geleni yaptım dedim herkeste olmuyor dene canım ilk doğum mu olacak senin ki