Enu1004 Zeynep_ze instagram hesabını aşağıya ekliyorum. Ben daha önce de aynı kişiyle kilo vermiştim. Sürekli ne yiyeceğimi söylenmesi bana zor geliyor kısıtlanan diyetleri sevmiyorum. Ama Merve Hanım önce liste vermiyor, gerekli yerlerde yönledirmeler vs yapıyor. https://instagram.com/dytmerveerkan?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Mrvcakatt gurbetcianne97 online mi aylik ne kadar oduyorsunuz malum her seyin fiyati artti insan merak ediyor
Mrvcakatt Enu1004 107 kgden 67. Diyet surecinde hamile kaldim. Belki diyet hamiligi kolaylastirdi . Ama tabi bekarken 107 idim. 81 i gordum evliyken sonra kilo vereyim dedim.
bdenerigokce Enu1004 bu çok pahalı😂 1600 ne töbe 😂😂😂 kolay mı kazanıyoruz biz parayı😂 eşim de bana diyetisyene çok veriyorsun diyor 😂😂😂
Tugraseda Mrvcakatt yüksek kilo ile mi gebeliğe başladın ? Çünkü hiç duymadım 20. Haftaya kadar kilo yasağı veren doktor😳 32+3üm 7 kilo aldım 18. Haftamdan itibaren kilo almaya başladım üstelik. Muayeneye gittiğimde beni tartmıyo bile iyisin fitsin diyo😂
Mrvcakatt Tugraseda 168 boy 67 kilo ile basladim. Ama hep annemlerde coook yiyince 2 3 kilo aliyim birazi odem oluyor. Onu veriyorum. Ama simdi muthis istah acildi
bdenerigokce Mrvcakatt bende köydeyim merkez 50 km🙈 diyetisyen arkadaşım online yapıyoruz ve istanbuldan bekar evimden arkadaşım, İstanbul’a gidince yüz yüze yapıyoruz canım🙈🫶 isteyince bi yol bulunur her zaman
Mrvcakatt bdenerigokce dogru oyle tabi aslinda doktora gitmeme 13 gun kaldi. Bunda bi iki denerim baktim bebegin gelisimi iyi devam ederim
Enu1004 bdenerigokce görüşme başına 400 lira bence bu şartlarda çok uygun😊 Evet kolay kazanılmıyor tabi ama daha büyük sağlık sorunlarındansa bu miktarı vermek daha iyi. Bir de diyetisyenimin bilgisine de güveniyorum. Siz aylık kaç veriyorsunuz acaba merak ettim😁
Enu1004 Mrvcakatt diyet hamileliği kesinlikle kolylaştırmıştır. Zaten kiloluyken doktora gidilince ilk önerilen önce kilo ver sonra diğer şeylere bakalım oluyor
bdenerigokce Enu1004 ben ayda 500 veriyorum arkadaşım olduğu için, normalde de ayda 650 ydi😂😂 görüşme başına 400 diyorsunuz arkadaşlar iyi misiniz, tamam hani her şey yükseldi zaten ama bilemedim😂 belki de zam gelmiştir ben bilmiyorumdur kusura bakma 🙈🙈
bdenerigokce Enu1004 bizim insanımız alıştı tabi bütün maliyeti bir kişiden çıkarmaya :) o yüzden size farklı geldi🙈