Alparslanveannesi27 Ilknaz yaaa zor oldu mu peki dikiş felan attılar mı kilosu ne kadar önden gidiyordu peki
Ilknaz Alparslanveannesi27 zor oldu tabikide baya bi dikişim vardı akşam 9 da yatış yapıldık sabah 11 de doğurdum
angel4545 Alparslanveannesi27 ben 20 gün erken doğurdum doktor durmaz dedi durur dedim sezaryen gününü erken verdı ama ilk doğumum olmasına rağmen ben tarlaya gidip çok iş yapmıştım bilmiyorum ondan mı suyum geldi sabahına 37+1 di doğumum sezaryen tercih etmiştik iri diye zaten 3800 dogmustu
iremcannn1907 Alparslanveannesi27 41. Haftada 4 buçuk kilo doğdu. Normal başladı doğumum. Sancımı çektim 20 saat. Açılmam sadece 1 cm’di. Evet hep haftasına göre ileri gidiyordu ama doktorum 4 buçuk kilo beklemediği için normali denedik ikimizde ama olmadı sezaryene döndü. İyiki öyle olmuş doğuramazdım normal 🙈
Glcn12 Alparslanveannesi27 benim bebeğim 35 haftalıkken 38 e uyumluydu o son zamanlarda haftasını yakaladı zaten kilo almadı haftasına uyumlu oldu ha şu gün ha bu gün üstünde 25 gün geçtikten sonra doğurmuştum ilerleyen haftalarda düzeliyor erken olmaz büyük ihtimal
angel4545 Alparslanveannesi27 bilmem doktor bebeğin iriymis zaten normalde olmazmış dedi alırken kişiye göre değişir o açıklık vs.
iremcannn1907 Alparslanveannesi27 kesinlikle öyle. Haftan ilerledikçe kilosunu takip et ve fazla gözüküyorsa direkt sezaryen ol kardeşim çünkü iri bebeği herkes normal doğuramıyor. Ha denersin ama senin ve bebeğin için risk. Değer mi? Değmez
karan_044 Ilknaz cınsıyet neydı sızın benımde kılodan korkuyorum ılk doğumum normal oldu inş bu da normal olur
Tubacaa karan_044 benim de ilk doğumum normal bu da normal olur inşallah kafa çapı iki hafta büyük çıktı
Rmysarft Alparslanveannesi27 benim bebeğim de 3 hafta önden gidiyor suyu sınırda kafasına büyük dediler bi de şekerim yok benimde çocuklarımızın genetiği iri boşversene bi de erkekse normal ultrason cihazlarında da yanılma payı var tabi doktorum 39 40 ı beklemez dedi bana ama hayırlısı ne zaman gelecek tosun paşalar 36 olduk 😂
Ozlem_cet Alparslanveannesi27 Benim de bebeğim 3-4 hafta önden gidiyor kilosu filan hep önde gebelik şekerim var ama şuan 31+6 yiz doktorum normal doğum zaten yapamazsın dedi yirtilman çok olur dedi bende 3-4 hafta önde diyince doktoruma sordum yani 1 ay kadar erken doğum mu yapılıyor diye oda yok yine aynı şekilde oluyor onla alakası yok dedi
Rmysarft Alparslanveannesi27 2 hafta önce 3 kiloyu geçmişti yarın sabah kontrolümüz var yarın öğrenicem
Ozlem_cet Alparslanveannesi27 istersen başka bir hasteneye de göster bazen doktorlar da yalnislik yapabiliyor
Alparslanveannesi27 Aslında bebeği sezeryan veya normal olması gibi bi endişem yok sadece sağlıkla vaktinde gelsin istiyorum 🙏🌼
Beceriklianne Alparslanveannesi27 kardeşimin bebeği öyle oldu cnm 42. Haftada suni sancı ile doğum başlatıldı geleceği yoktu prensesin yoksa 🤭
Kubrabaytekin Alparslanveannesi27 benimde ilk çocuğumda 3.4 hafta önden gidiyordu haftasına göre çok iri dediler ve suyum fazlaydı 30 haftalık doğum yaptım normal doğum