cokkasmabeabi Hastane çantasını ne zaman hazırladınız/hazırlamayi düşünüyorsunuz? 32ye girmek üzereyim bu hafta hazırlayım diyorum pijama alıp 🙈
Tugbazdmr cokkasmabeabi bende 32de hazırlamaya başladım ufak ufak 🥹 35deyiz ara ara eksikler çıkıyor koyuyorum 🙏🏽
Poncikpanda cokkasmabeabi 30 da hazırlamaya başladım ağırlaşınca zor olur bide ne olur ne olmaz hazır dursun diye zaten bi çanta evin bi köşesinde duruyor 😊
cokkasmabeabi Tugbazdmr dimi şimdiden başlayayım diyorum. Oğlumda da böyle ara ara koyarım dedim unuttum iç çamaşırı koymamisim hastanede eşime aldirmistim😂😂
Tugbazdmr cokkasmabeabi haha kesinlikle eksikler çıkıyor ortaya ve şuan bende iç çamaşırı koymadığımı fark ettim 😂
Sm135 cokkasmabeabi 31 de kanamam oldu çünkü ilaçlarla durduruyoruz hanımefendiyi🥹 bir de sıcaklarda iyice zor olmasın diye hallettim
cokkasmabeabi pinkioctober işte ona kalmayayım dedim ya. İlkte 32de ütü falan yapıyordum ölüm gibi bişeydi. Aldıkça yıkadım ütüledim kaldırdım bir çanta kaldı hemen hemen şu an. Bir de ufak tefek eksikler.