Medusa Hafizeipek ahahaha ay kız o haram olabilir ama 😂 gerçi pişirince gazı kaçıyor ama hamilelikte zararlı yani.
songul123 Hanefilere göre, denizde yaşayan balık çeşitlerinin tümü de yenir. Yeter ki balık cinsi olsun, başka bir cinsten olmasın. Bu sebeple yılan balığı, yunus balığı gibi balık çeşitlerinin hepsi de yenen cinsten sayılırlar... Ancak balık gibi denizde yaşadığı halde balık cinsine dahil olmayan habis, yani pis sayılanlar da vardır. Onlar yenmezler. Nitekim: Kaplumbağa, kurbağa, yengeç, midye, istiridye, ıstakoz, karides... yenmeyenler cinsine dahildirler.
Hafizeipek Medusa emzirirken de alkol almam zaten sigarayı da bıraktım ama karides ve midye emzirirken de mi zararlı bebek için ?
Tugbamete blackeagle ben her ay kalamar karides yiyorum nerdeyse 34 haftalığız hiç bir sorun yaşamadım doktorum abartmadan yiyebileceğimi söyledi
Medusa Yok ben sadece alkol için demiştim. Alkol geçer bebeğe emzirirken de içilmiyor bildiğim kadarıyla.
Deletedmom58 Haram diyenler birinizde bi Ayetle haram olduğunu yazında görelim. Haram nedir mekruh nedir bi araştırın okuyun. Şurda haşa haşa kuran size indirilmiş gibi bilmişlik taslayıp kesin cümleler kurmayın.