Geçen ayda benm kalbi durmuştu anestezi ile uyutulup islem yapildi . gelişimi 8 haftada kaldı 11 olması lazımken . Doktor diğer ay kandan pıhtılaşma var mı diye bakacak . Ilk cocuk değil ama bi kızım var.
Kalp durması
Bende geçen yıl yaşadım bu sene tekrar hamileyim doktorum sağlıksız gebeliklerde kalp durmasının normal olduğunu söyledi
esra__94 inşallah olur bebeginiz . kürtaj sonrası gebelik sağlıklı olur derler 🙏🙏
Minigimmm07 senin ilk gebelikte mi yaşadın kuzum bu durumu
esra__94 bende 2 hafta önce gitmiştim 7 haftalık ti duydum daha önce 2 düşuğüm var kalbi durdu gelişimi durmuştu ara ara belirtileri gidiyor gibi korkularım oluyor kan sulandirici hap iğne kullanıyorum riskli kanamam alanım vardı progestan iğne hap kullanıyorum ama korkularım var hala yarın gideceğim inşallah bakalım sende nasıl değişiklikler olmuştu fark etmismiydin
esra__94 Hayır canım ikincisinde sağlıklı bir oğlum var
12minikmucize16 bende hiç belirti yoktu biz kontrole geldik bugün direk ultrason da kalp atışı durmuş dedi 🥹🥹
Minigimmm07 maşallah 💜💜
esra__94 evet 8bitti tam 9a girmiştim. Komple uyutulmadan ameliyat kabul etmeyin. Kısa sürüyor ağrısı çok az sanki adet günü yaklaşıyor gibi. İnşallah en kısa zamanda yine olacak, benim 6ay sonra oldu. Üzülmeyin. Geçmiş olsun.
e_blue_sky_a oldu kuzum oldu 12.30da yaptı uyudum uyandım hiçbir şey hissetmedim inanın artık çok korkuyorum çok ilginç bir durum biz kontrole diye geldik ne beklerken ne duyduk Rabbim kimseye yaşatmasın isteyen herkese de sağlıklı sıhhatli bebiişler nasip etsin 💜
esra__94 geçmiş olsun çok. Biz de çok istemiştik. İnan şuan 12.haftaya gireceğiz nerden baksan 9a kadar bu bebeğe odaklanamadim. Hep o düşük olan bebeği düşündüm. Ama geçiyor hayatta nelerin üstüne neler gelmiyor ki… Bi 10gun damla damla kan gelir günlük ped kullanın. Akabinde toplamda sağlam Bi adet olmak, kürtaj gününden itibaren 40gunu buluyor. Sonrası artık doktor ne derse onu yaparsınız bize 40gun korun sonra korunma dediydi.
e_blue_sky_a anladım canım çok çok haklısın herşey Allahtan demek ki böyle olması gerekiyordu elden bir şey gelmiyor ki bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻