Geçen ayda benm kalbi durmuştu anestezi ile uyutulup islem yapildi . gelişimi 8 haftada kaldı 11 olması lazımken . Doktor diğer ay kandan pıhtılaşma var mı diye bakacak . Ilk cocuk değil ama bi kızım var.

Zeyna01 hayır kuzum hiçbir belirti yoktu ultrasonda gördü doktor kalbin durduğunu

esra__94 Bnm 13 haftalık randevum vardı. 10+2 kalbi durmuş. ilaç la düşürdüler snra uyutup kürtaj yaptılar. Ağrı sızı olmadı.

Bende geçen yıl yaşadım bu sene tekrar hamileyim doktorum sağlıksız gebeliklerde kalp durmasının normal olduğunu söyledi

Svd12345 benimde olmadı canım hallettiler ama neden böyle kalp durması olur anlamadım ya çok üzücü bir durum

pembeblog çok büyük cesaret canım
          Rabbim aratmasın ama gerçekten çok üzüldüm neden olur diye sorgulayıp duruyorum

esra__94 bende 2 hafta önce gitmiştim 7 haftalık ti duydum daha önce 2 düşuğüm var kalbi durdu gelişimi durmuştu ara ara belirtileri gidiyor gibi korkularım oluyor kan sulandirici hap iğne kullanıyorum riskli kanamam alanım vardı progestan iğne hap kullanıyorum ama korkularım var hala yarın gideceğim inşallah bakalım sende nasıl değişiklikler olmuştu fark etmismiydin

12minikmucize16 bende hiç belirti yoktu biz kontrole geldik bugün direk ultrason da kalp atışı durmuş dedi 🥹🥹

esra__94 evet 8bitti tam 9a girmiştim. Komple uyutulmadan ameliyat kabul etmeyin. Kısa sürüyor ağrısı çok az sanki adet günü yaklaşıyor gibi. İnşallah en kısa zamanda yine olacak, benim 6ay sonra oldu. Üzülmeyin. Geçmiş olsun.

e_blue_sky_a oldu kuzum oldu 12.30da yaptı uyudum uyandım hiçbir şey hissetmedim inanın artık çok korkuyorum çok ilginç bir durum biz kontrole diye geldik ne beklerken ne duyduk Rabbim kimseye yaşatmasın isteyen herkese de sağlıklı sıhhatli bebiişler nasip etsin 💜

esra__94 geçmiş olsun çok. Biz de çok istemiştik. İnan şuan 12.haftaya gireceğiz nerden baksan 9a kadar bu bebeğe odaklanamadim. Hep o düşük olan bebeği düşündüm. Ama geçiyor hayatta nelerin üstüne neler gelmiyor ki… Bi 10gun damla damla kan gelir günlük ped kullanın. Akabinde toplamda sağlam Bi adet olmak, kürtaj gününden itibaren 40gunu buluyor. Sonrası artık doktor ne derse onu yaparsınız bize 40gun korun sonra korunma dediydi.

esra__94 ay ben de aynı haftada doktora “pastırma yiyebilir miyim” diye sormaya gittiğimde öğrenmiştim kalbinin durduğunu:( pıhtılasma testi yaptırın mutlaka benim bir gende çıktı yeni bebekte iğne kullanacağım

thsz13 yaa anladım kuzum sizede çok geçmiş olsun nu pıhtılaşma testi kan alıp bakılan değil mi farklı bir şekilde mi yapılıyor

e_blue_sky_a anladım canım çok çok haklısın herşey Allahtan demek ki böyle olması gerekiyordu elden bir şey gelmiyor ki bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻