Blackkcat meri21- 11+4 ve 11+6 da öğrendim oğullarımı,dr erken tahmin etmeyi seviyor bilerek ona gitmiştim;))
Ada022 Kusumoldu 11.haftada bebeği değil cinsiyet öğrendik kendini gösterirse doktor işinde iyiyse tabiki mümkün
Kusumoldu Kbrnrkl ciddi misiniz ya ben şe an 10+1 im sabah hastanedeydik. Hiç görünebilecek bir pozisyonu yoktu zaten biz de çok erken diye sormadık bile. Siz nasıl öğrenebildiniz?
Kbrnrkl Kusumoldu sormamıştım bebek erkek dedi 😀 beklemiyorduk Bi anda söyledi ilk gebeliğim de şimdi 3. Hamileyim daha öğrenemedim
umoss İki çizgi var kız gibi dediler 14 de sonra başka doktora gittim oda kız gibi dedi sonra 16 da o çift çizgiyi kendimde gordum.🙈 Kız. Dedi en sonuncusuda. Kız geç anlaşılıyor ya ilk oğlumda gittiğimde ikili taramada hemen %90 erkek dediler
Dnznsa meri21- bende 12 haftalık ikili teste kız demişti 18 de kesin erkek dedi o yüzden ne kadar geç olursa daha iyi
Ftm-3 16 haftalık iken doktor cinsiyetini bana bile gösterip erkek dedi 18 hafta 5 günlük iken ayrıntılı ultrasonda da doktor yüzde yüz erkek dedi şu an 28 haftalık hiçbir doktor aksini söylemedi.
Ghuuzunolu İlk hamileliğimde de ikinci hamileleğimde de 12haftada ikili taramada öğrendim bebeklerimin cinsiyetini
rabiaozcans meri21- 12. haftada kız olduğu tahmin edildi, 16. haftanın içinde kız olduğunu öğrendim. yarın detaylı ultrason var orayıda sürprizsiz geçersek tamamen netleşmiş olucak😁
Elif_p meri21- aynen canım dediğin gibi yanılıyor yani bana tahmin artık çok saçma geliyor cünkü emin değil dolayısıyla kesin gözüyle de bakmıyorsun 1 ay acabalarla yaşıyorsun evet insan hemen ögrenmek istiyor ama yanılma payı çok büyük bende yanıldı 12.haftadaki tahminine şasırmıstım cünkü ben farklı hissediyordum nitekim de farklı cıktı 16.haftada kesin görmediyse söylemesin derim
Kukulikukuli12 meri21- bebeğim göstermediği için 21+5 detaylı ultrason da öğrendik 🤓😄 İlk bebeğimde 15.hafta öğrenmiştik aynı doktorda.
meri21- Hakahy bu kadar erken nasıl belli oluyor 12 bile çok erken geliyor bana ya , teknolojinin mucizesi sanırım 😊
Bebisannneessi meri21- 12. Haftada doktor erkeğe benzetti 16. Haftada kesin erkek olduğunu öğrendik 😊