yagizemirsmom meri21- 12+6 iken özele gittim %90 erkek dedi 16+2 devlete gittim cinsiyetin belli olmadığını söyledi dörtlü tarama istedi haftaya gideceğim 18-19 haftalık oluyorum bakalım devletteki doktorlar ne diyecek 🤣
Mlina Loliannesi aynen bende bütün alışveriş için kendisini göstermesini bekliyorum😅 aman ne nazlılar yahu😂 senin yine 1 hafta kalmış ne güzel🫠
Mebus meri21- bende 10+2 yim bacak arası boştu bana kız gibi geldi ama tabi cinsel organı ne zaman oluşuyor onu tam bilmiyorum sağlıkla kavuşalım yavrularımıza da cinsiyet hiç fark etmez
Asyaoguz Bana ilk kız denildi 3 kere erkek denildi 17 de bence kız denildi 🥴 şimdi 20 haftalık bağdaş duruyor ama yüzde 99.9 erkek denildi sizce inanmalı mıyım? 🥺
meri21- Hakahy bu kadar erken nasıl belli oluyor 12 bile çok erken geliyor bana ya , teknolojinin mucizesi sanırım 😊
Kusumoldu Kbrnrkl ciddi misiniz ya ben şe an 10+1 im sabah hastanedeydik. Hiç görünebilecek bir pozisyonu yoktu zaten biz de çok erken diye sormadık bile. Siz nasıl öğrenebildiniz?