istanbulluanne zlemzcanzl 38+6 2 kere gördük yüzünü ikisinde de eliyle kapatti ve ikisinde de dudaklarini şişirmiş kasları çatikti 😁 doktor diyor böyle sinirli bebek görmedim 😀
zlemzcanzl istanbulluanne bizimkiler sinirli belli nasıl sakin ve mutlu edicez doğumdan sonra düşünmeliyiz 🤣
zlemzcanzl Glitter insan ne umutla gidiyor değil mi görmeyince hüsrann.. kontrol saatlerini uyanık saatlerine denk getirsen
nisannis zlemzcanzl bizimki de aynı hep kaşlar çatık dudak büzüyo sinirli gib elide bir gözünü kapatıyo ben de ultrasondan hoşlanmıyo diye düşündüm ses dalgaları flan diye hatta bi ara yüzünü ekşitti flan mimik yapıyo resmen 🤗🤗
Glitter zlemzcanzl sabah erkenden gidip ogleden sonraya kadar bekledigim bile oldu. Acayip inatci 🙈😂 uyanikken de gostermiyor
Amargi_nes zlemzcanzl benimde ayyyyni dedigin gibi. Hem asık surat sinirli agresif gibi durusu. Hemde eli kafasinin altinda hep yatiyor gozu kapali. Dr dan donuyorum o kadar hareketliki. Ama dr un yaninda çıtı bile cikmiyor cimcimenin😁🤭
zlemzcanzl nisannis bizim de öyle bir videomuz var . Suratı cihazı hareket ettirince gidin başımdan der gibi ifadesi vardı 🤣
Minikdunyam zlemzcanzl ben ilk defa geçen ay gördüm Tombik yanakları var ve durup durup bakıyorum o kadar merak ediyorum ki resmen asıl aşk buymuş diyorum 🥰
Amargi_nes zlemzcanzl valla bana kalsa ne nazli nede sinirli olsun canim ama her insanin bi huyu tavri oluyor bnce doğuştan 😁😁🌼🐰 hayirlisi olsun bakalim