DLiviyaEsor KaderAdnan wellgro guzeldi ama nedense hic rahat edemedim canm gerçi pusetli bebek arabalarin cogu hmn hmn ayni ama en sevmedigim beneto oldu puseti harika portbebesi hic sabit durmuyordu kötülemiş gibi olmayayim wellgroda iyiydi ama iclerinde en sevdigim casual cadillac oldu
zlemzcanzl Glcngunduz quinny buzz xtra 4 aldım puseti maxi cosi etrafımda kullananlar çok övdüğü için daha kullanamadık ama kullanışlı görünüyor
ozgeya Glcngunduz Mamas Papas Urbo2 çok ama çok memnunuz,bebeğimize aldığımız en iyi şeylerden biri kesinlikle👍🏻❤️
DLiviyaEsor GulUmut canm bnmki bundan bi bak istersen https://maxbebek.com/Casual-Cadillac-Air-Trona-Safe-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-23572
DLiviyaEsor GulUmut en iyisi canm kendin gidip gorup alman bnde beneto almistim internetten begenerek almistim ama begenmedim gene iki araba denedim olmadi bunu gidip görüp aldim cok memnunum
GulUmut DLiviyaEsor haklisiniz cogu kisi ovuyor kullananlar, yalniz benimki oglan o yuzden siyah gerci antrasiti var onu almak istiyorum, rengine gore de fiyatlarini degisiyolarr 😒 simdi indirime falan girer diye beklicem biraz almak icin
DLiviyaEsor GulUmut bnmkide erkek bn yunisex aldim herseyi dedigim gibi deniyerek al canm bn en cok bebek arabasi konusunda cok zorlandim
GulUmut DLiviyaEsor esim kirmizi sevmiyor, illa siyah ya da gri olsun diyo, ben de tartismak istemiyorum, ama baktim antrasiti yok hic internet sitelerinde, hep tukenmish yaziyor
Ahsenirem Ben kraft fit aldım. Casualla arasında çok kararsız kalmıştım ama yakından görünce kesinlikle kraft diyorum. Bikere puset ve ünitesinin içi puf puf çok sağlam bi araba iskeletin üstüne giydirme kumaş değil yani şimdiden hayırlısı olsun💐
DLiviyaEsor GulUmut bnde gri seviyorum yada beyaz ama acik renklerin temizligi biraz zor olur bnm icin biraz tembel biriyimdir oyuzden koyu renkleri tercih ediyorum krafta baktim simdi internetten oda guzel görünüyor