Diyetisyen Bende kiwi queen 3 in 1 sipariş verdim haftaya geliyor o zaman tekrar yazarım inşallah Glcngunduz
iremby Glcngunduz casual vista trona. Baston travel bebek arabasi. Kesinlikle bakın. Youtube ta tanitim videosu var.
DLiviyaEsor Balkiz aynen kuzum ben bi kac bebek arabasi kullandim en memnun kaldigim casual oldu bebegim 10 buguk aylik cok rahat ediyor
istanbulluanne Sunny baby saturn aldm görünüşüne aldanip ama ağır sanki biraz. Daha kullanmadk bakalm memnun kalırız umarim.
Balkiz DLiviyaEsor aa siz kullanmaya başlamışsınız 😍 ben henüz kullanmadım ama piyasadakilerle kıyaslayınca en akla yatan araba buydu. Birde pusetine resmen aşık oldum💜 hem hafif hem yumuşacık. Hangi rengini tercih ettinz?
DLiviyaEsor Balkiz evet canm 5 aydr kullaniyoruz beyaz cok cabuk kirlendigi icin siyah aldık ama beyaz renki cok hos cok guzel ben beyaz renk kullanamiyorum oyuzden siyah aldim evet pusetide yumusacik insallah szde memnun kalırsınız 🥰
AygyulSina Glcngunduz ben MOON markasini aldim ama puseti yok onu ayri alicam buyuk ihtimal tercihim Maxi Cosiden yana olucak