Gunes17 Zelihaa23 spora gerek kalmıyor normal doğumda direk için temizleniyor ve emzirmek zayıflatıyor hizlica
bebisimbenmmm Zelihaa23 %100 olmasa da %85 dönüyoruz .. gelin olurken aldigim kıyafetleri cok rahat kullandım..
3Tospikannesi Zelihaa23 boyum 1,53 kilom 57 di şuan 36 haftalık oldum kilom 76 80 olurum dedim ama şükür 1 aydır 75-76 arası gidip geliyorum 😁 Doğumdan sonra güzel diyet ve sporla verilir hiç bişey kalıcı değil yeterki istek ve çaba olsun 🙂
Emineedrk Zelihaa23 sezeyan oldum doğumdan 1 hafta sonra 8 kilo verdim ama emziriyorum tekrar 4 kilo aldım emzirirken veremedim kilo
e_blue_sky_a Zelihaa23 sen yine iyisin. Ben 165 - bana da 59 bilemedin 60 iyiydi. İlk gebelik düşük süreci şuan 2.gebelik derken 78 oldum. Tahminim 85,90 olabilirim. Zayıflarız ama harbiden dengeli beslenme üzerine güzel Bi diyet uygulanmak gerek ve eşim bakarsa bebeğe akşamları 1saat yürüsem harbi 60a dönerim
Mervenur_kcbs Zelihaa23 ben eski fit halime geri döndüm ama çatlaklar var şuan yeniden hamileyim yalan oldu fit halim
Nrcn91 Zelihaa23 İlk hamileliğimde 18 kg aldm dogumdan 2 ay sonra gören şaşırıyordu eski halime dönmüştüm. Suan 2.ye hamileyim 7 kg aldm 8 aylık hamileym sadece karnım byüüdü karnım gidince yine eski halime dönecegim gibi duruyor 😂 biraz yapı meselesi ama dogum kilosu kalan tanıdıklarımda var . İnsallah eski halaine dönsün bütün hamişler 😍
Tugraseda Gunes17 bence o tamamen kişinin yağ oranına ve yağın vücuda dağılımına bağlı. İlk hamileliğimde 20 kilo aldım sezeryan doğum yapmama rağmen kilomda göbeğimde kırkım cıkana kadar eskisi gibiydi
MasalAlparslanMom Zelihaa23 Ben burda 72 kiloyum 56 kiloyla hamile kalmıştım 😅 neyse 74 le.doguma girdim. Bıtane daha resim Atacam doğumdan sonraki😅 abartmazsak gidiyo kalmiyo. 20 kilo alsan nolur 3 kilo bebek 2 kilo su,kan, bebeğin eşi derken ödemi de attinmi tmm😅
Aysee1123 Zelihaa23 Bünyeye göre değişiyor. Benim bi arkadaşım var sezeryan oldu 20 ye yakın kilo aldı o kiloların hepsini verdi eskidi gibi şuan. Bi arkadaşım daha var oda aynı şekilde 20 ye yakın aldı fakat o çoğunu verse bile bir kısmı kaldı gibi oldu genişledi kız yani göbeğide kaldı biraz. O eskisi gibi olmadı yani tamamen kişiye göre değişiyor
Zelihaa23 MasalAlparslanMom allah analo babalo buyutsun vatana millete hayirli bi evlat olur insallah
sevgi9654 Zelihaa23 canım ben de ilk aylar 6-7 kilo falan aldım 32. haftamdayım yaklaşık 2 aydır kilo almadım(aynı şekilde yedim). 5. ayımda falan herkes son aylar çok kilo alınıyor sen bu gidişle 20 kilo alırsın diyordu. şimdi aynı kişiler nerdeyse hiç kilo almamışsın bebeğe gitmiş diyorlar. 🫠 insanlar çok garip kimseyi kafaya takma herkesin hamileliği bir olmuyor 🫶
Aycan1234 Ben 14 gün önce sezeryan oldum göbeğim biraz pörmüsümüş gibi görünüyor ama dogumdan önceki kiloma döndüm bu 14 günde oldu buarada 😆 dönülüyor yani şuan 54 kiloyum
Fatmanray Zelihaa23 berende var veremeyende umarım verirsiniz ben 2 hamileliğimde 18-16 kg arası aldım ve diyet yapmadığım halde 8-9 ayda verdim