Zelihaa23 Boyum 162 idi kilom 57 bana cok guzel yakisiyordu fazla zayif sevmem simdi 4 aylik hamileyim almisim size 6 kilo bu gidisle 80 kilo olurum sizce yine eski kiloma doner miyim
Gunes17 Zelihaa23 tabiki bebek çıkınca direk karnın yok oluyor ama normalde sezaryende gobek gitmesi uzun süre alıyor
nefessmommm Zelihaa23 bende aynı şeyi düşünüyorum. 31 haftalığız 10 kilo aldım böyle giderse 14-15 kiloyu göreceğim. 54 ile hamile kaldım. İnşallah eski kiloma dönebilirim. Doğum ile beş kilo kesin gidiyor diyorlar. Doğumdan 10-15 gün sonra 8-9 kilo gidermiş. Tabi bunu söyleyen arkadaşlarım belkide beni motive etmek için söylüyorlardır bilmiyorum
DeustchBurcu Zelihaa23 ilk kızımı sezaryenle kucağıma aldım. 65le hamile kaldım, 74le doğuma girdim. Doğumdan 1hafta sonra 64tüm🫶🏻
Dynbfofrt Zelihaa23 bebek doğduktan sonra kırkından sonra kilo alınıyor ben vermiştm tüm kilolarımı yeniden aldm bu net yani almayan yoktur😂 işte onlar kalıcı oluyor kaldı benim malesef
Zelihaa23 Gunes17 benimde niyetim normal dogum insallah kolay bi dogum olur diyetle sporla 1 2 sene icinde normale doneriz :)
Tugraseda Gunes17 bence o tamamen kişinin yağ oranına ve yağın vücuda dağılımına bağlı. İlk hamileliğimde 20 kilo aldım sezeryan doğum yapmama rağmen kilomda göbeğimde kırkım cıkana kadar eskisi gibiydi
MasalAlparslanMom Zelihaa23 yok kız ne 1 2 senesi kaynananizi görümcenizi ye süt olsun diye dinleyip yemekte aşırıya kaçmayın gerisi en fazla 2 3 belki 5 aylık bi süreç 🙃
Gunes17 Zelihaa23 spora gerek kalmıyor normal doğumda direk için temizleniyor ve emzirmek zayıflatıyor hizlica
Zelihaa23 DeustchBurcu fazla kilo almamişsiniz sanrim ama benim metobolizmam cook zayif kilo almam cok ama cok kolay
Zelihaa23 MasalAlparslanMom onlar uzak esim ha bire ye diyor gunde 4 defa konusuruz her defasinda biseyler yedin mi diye soruyor 😅
DeustchBurcu Zelihaa23 alması kolay olanın vermesi de kolay olur bebişler sağlıkla gelsinler de kilo koşturmacada su gibi akar gider🫶🏻
MasalAlparslanMom Zelihaa23 Ben burda 72 kiloyum 56 kiloyla hamile kalmıştım 😅 neyse 74 le.doguma girdim. Bıtane daha resim Atacam doğumdan sonraki😅 abartmazsak gidiyo kalmiyo. 20 kilo alsan nolur 3 kilo bebek 2 kilo su,kan, bebeğin eşi derken ödemi de attinmi tmm😅
CemrePektas Zelihaa23 yani aynı kiloya düşünce aynı görüntüde olmadım ben malesef. Deforme oluyor çünkü vücut. Ama biraz sporla daha iyisi olmuştu. Yine hamile kaldım ve tekrar aldım hepsini. Olsun verilir 😂
Sermec27 Zelihaa23 valla ben döndüm hatta daha beter oldum 25 ay önce doğum yaptım 55 le doğuma girmiştim 49 dum doğumdan sonra şimdi 43 kiloyum
yanlisanlamaama Zelihaa23 ben sezaryen oldum 52 kiloydum doğuma 60 kiloyla girdim 47 gün oldu doğum yapalı şuan 50 kiloyum göbeğim de eridi gitti sanki hiç doğurmamış gibiyim emzirmek kilo verdirdi bana 🫠 dediğiniz tamamen bünyeden bünyeye değişiyor
2lokummannesiii Zelihaa23 Ben gebeliklerimde sağlıklı beslendiğim için 4-5 kilo alıyorum o da doğumdan sonra gitmiş oluyor😂