Rozii Heyzilandmercimek Kasım ortası Allah’ın izn verirse bende park yatak ana kucağı mama sandalyesi biberon emzik göğüs pompası ıslak mendil alt açma bezi iki takım 10 lu biri diğeri 5 li hastane çıkışı zıbın takım ağız mendili eldiven çorap şapka kıyafetlerinin çoğu tamam kendime de bir takım daha var erken başlamak en iyisi bu zamlara yetişilmiyor 😏
Heyzilandmercimek Rozii aynen öyle erkenden aldın aldın, normalde erkenden almak iyi değil zart zurt derlerdi bilirsiniz ama yok anacım devir o devir değil artık mecbur alıcaz 🤣 Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebelerimize 😍
Dilek_Lina Park besigimiz ve yatarli bastonumuz göğüs pompamiz alındı ablamizdan mama sandalyesi kangurumuz yurutecimiz var çok şükür kıyafete gelince farkinda varmadan almışım yetmemiş meyve suzgecide almışım şu dantelli tulum dantelli baddaniye siparişi vereceğiz ilk gün giyilmesi icin malum biberon ve emzikte kızımda çekmiştim markaları almadı bakkal emziği aldı emzikle biberonda bakınıyorum sonrası inşallah birşey kalmadı 20+6 haftayiz ilk kızımda biraz böyle içim içimi yedi aldım hemen şimdi ikinci kizimdada içim durmadı rahat güya sürekli detaylıyi beklicem diyorum ama yok bitmiş herşey Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😂😂
Heyzilandmercimek Dilek_Lina hahahah 🤣🤣 kız insan dayanamıyor alıyor illa ki 🤪 bu arada sende dört aayak üstüne düşenler kervanındansın maşallah, ilk çocuktan idmanlılar şu dönemde ekonomik olarak biraz daha şanslı 🤪🤪 Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebelerimize hepimizi 😍
Euain _7044_ yoyko aldım ben ikisini de kullanamadım tabi henüz ama ikisini de kurdum ve çok beğendim👍
Heyzilandmercimek gokcetugumm tabikide ikinci cocuk rahatlığıdır o, ikinci bebeye hamile olanlarda eksik olan tek şey bebe oluyor 🤣🤣🤣 geri kalan hazırlıkların çoğu zaten mevcut sizi gidi siziiiiiler 🤣🤣 Rabbim sağlıcakla kavuştursun bizleri bebelerimize 😍😍
Heyzilandmercimek Hzzz valla pahalılık konusunda haklısın ama gün geçtikçe dahada pahalanıyor diye yavaş yavaş almaya başladım birşeyler bende
Heyzilandmercimek Euain ouy maşallah 🥰 Rabbim sağlıcakla kavuştursun bizi bebelerimize 🌸 valla benim daha eksiklerim var bebek arabası, park yatak yeni doğan tulum zıbınları almıştım daha dün ateş ölçer ve şu vakumlu süt sağacağı mochiden sipariş ettim. Yavaş yavaş ilerliyorum bende 😅
Euain Heyzilandmercimek hepsi olur ben biraz erken başladım sen aslında doğru zamanda alıyorsun. Ben kendimi tutamadığım için bitirdim her şeyi şimdi de bebişi bekliyoruz 😀
Heyzilandmercimek hilalllhrm hayırlısıyla kavuşalım bebelerimize inşallah 😇 büyük eşyaları almak yine daha basit kategori açısından ama ufak detaylar teferruatlı oluyor
Heyzilandmercimek Elt60 malesef düne göre pahalı diyeceğimiz şeyler yarına göre ucuz kalıyor. Arkadaşımda hamile oda öğrendikten sonra erkenden başlamıştı almaya bütçesel olarak zorlanmamak için
Slnaycn Heyzilandmercimek sağ ol canım bu devirde öyle oldu galiba 🤣 🥰 eksikler biter sağlıkları yerinde olsun da 🐣
Heyzilandmercimek aslanprenses_ bende bebek arabası ve park yatagı alıp aradan çıkarmıştım sonra başladım detaylara kıyafet şampuan vs.
Heyzilandmercimek EbruBoluKaya ohh pek birşey kalmamış maşallah Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebelerimize 🥰
Heyzilandmercimek BirVeraAnnesi35 aha dört ayak üstüne düşen bir bacım daha 🤪🤣 Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebelerimize inşallah 💜 valla bende ne alırsam unisex almaya çalışıyorum sonradan kardeş falan olursa kullanabileyim diye 😇
BirVeraAnnesi35 Heyzilandmercimek amin canım 🥰hemde ne dört ayak iki kızımda kasım doğumlu olacal birde mevsimlerde aynı çok şükür 😂😂😂
Heyzilandmercimek Aylanursu Aiy 🥰 benimde oğluşum olacak inşallah 😇 maşallah ne güzel çoğunluk bitmiş darısı bize 😅
Heyzilandmercimek Tugbakara ohh ne güzel maşallah 🥰 uygun olarak en son lolonstan alışveriş yapmıştım zıbın falan almıştım gayet güzel çıktı bi bakabilirsiniz
Heyzilandmercimek Yagmurr8 bende 6 ay hatta 1 yaşa kadar üst başını almak istiyorum esasen ama o konuda kafamı karıştırıyolar bebeğin kilosu boyu nasıl olcak o kadar kıyafet alma diye. Ama insan almadan duramıyor herşey gün geçtikçe pahalanıyor bir de
Yagmurr8 Heyzilandmercimek banada çok söyleyen oluyor ama illaki bu çocuk bir şeyler giyecek 6 aylık giysiyi ¾ aylıkkende giyse sonunda giymiş olacak ve mecbur yedekli olmalı o yüzden ben 6 aylığa kadar aldım ilk aylarda rahatlıkla giydireceklerim var zaten doğduktan sonra kilo alımına göre boyuna göre alırım
Heyzilandmercimek Nrmrv aiy bende kasım sonu aralık başı annesiyim inşallah 🥰 yavaş yavaş almaya başladım ben, geçen ay bebek arabasını ve park yatağını almıştım anne yanı olan, şimdilerde de kıyafettir ateş ölçerdir vs. Onları aldım devam edicem yavaş yavaş
Heyzilandmercimek imeaeb Ayyynen öyle, bende kasım sonu aralık başı annesiyim, bugün üç olan yarın 5 oluyo yetiş yetişebilirsen 🤷🏻♀️ ben hediyelik kapı süsü vs en sona bırakmayı planladım hazır almışken öneri beklerim ne aldın nerden aldın 😇
imeaeb Heyzilandmercimek Ben hiçbirisini riske atmamak adına trendyoldan sipariş verdim gelir mi gelmez mi korkusu olmasın diye çok duydum çünkü burada 🙊 kapı süsü ve yastığını makrome yaptırdım nutyaart satıcının adı çok memnun kaldım bir bakabilirsiniz, hediyelik olarak da yine trendyoldan bileklik yaptırdım, çikolata ve külah beze aldım dağıtmak için 🥰
Heyzilandmercimek Kumru_6694 bak be daha dün mochi sipariş ettim, çevremde kullanan arkadaşlarım mutlaka almamı önermişti aşırı kullanışlıymış. Hem mastit olmayı önlüyor hemde fazla sütü sağıp stoklayabiliormuşsun. Bana olmazsa olmazlardan biri dediler bende aldım bir incele sende canım