Deletedmom0071 Merve171214 Sultan Baybars’a hayranım gerçekten. İnşallah oğlunuz onun gibi mert cesur ve zeki biri olur 😍🌸
Merve171214 Deletedmom0071 oğlum 21 aylık gerçekten çok korkusuz bir çocuk umarım büyüdüğünde de böyle olur 💙
elifdemirr4 Fatoserin benimde kızımın ismi Gökçe şşmdi nasipse oğlum olacak onada Alperen koyacağız inşallah 😌
Aysensrkan Deletedmom0071 aa öyle mi ben bir videoda görmüştüm o yüzden yazdım kusura bakmayın yanlış bilgi için 🙏
iremcannn1907 Patatesliyumutta oğlumun adı Mete Kayra. Eski Türk ismi olarak Mete’yi eşim koydu. Kayrayı ben
Eceortc Patatesliyumutta biz Aybars ya da Tuğrul koyacağız öztürkçe olsun istedik. Arap isimlerine karşıyım. 👍
gokcetugumm Fatoserin ay bu biz olmuş kızım 3 yaşında Gökçe adı 5 aylık oglus inşallah doğunca oda Göktuğ olacak 😍😍
Fatoserin gokcetugumm yaaas ne güzel benim oğlumda 3 yaşında kızımda şuan 29 haftalık heyecanla bekliyoruz 😌
Eceselo1759 Patatesliyumutta kızım olacak Umay ikinci isim olarakta katun düşünmüştüm Umay katun olarak ama eşim ikinci isim karşıtı 😅erkek olursa da Alparslan olacaktı ama Baybars barlas aybars Göktürk akınalp aktuğ Çağatay İlberk koral bunlar da çok güzel bence