Patatesliyumutta Oğlumuza isim arıyoruz ama bulamadık, eski türk erkek isimlerinden beğendiğiniz isimleri önerebilir misiniz 🫀
AAmine1823 Patatesliyumutta bir oğlum var adı Alparslan şimdi ikinci oğluma hamileyim onun adını da Kılıçarslan koyucaz
Deletedmom0071 Kızım Bilgehan oğlum olursa Kutluhan kızım olursa Beyhan ismini koyacağız. Ben Göktürk, Bozkurt, Gökbörü gibi isimleri çok beğeniyorum ama kızımın ismiyle de uyumlu olmasını istiyorum 😅
DeustchBurcu Deletedmom0071 Arapçadan gelir, yüzyıllardır Türkçe’leştirilmiştir. Hanımefendi öz(Türkçe) demediği için fikrimi söyledim, siz de bırakın da hanımefendi yorumlasın😉
Rosanna Biz Uygar ve Timur arasında kalmıştık.Timur koyduk.bi oğlum daha olsa Uygar ya da Barlas koyarım
Deletedmom0071 DeustchBurcu Eski Türk ismi demiş Eski Arapça isim dememiş zaten hanımefendi. Siz o doğrultuda yorum yapmamışsınız 😅
Arzuanne Teoman Metehan Oğuz İlhan Denizhan Ayhan Aksoy Pamir (dağ) Timur Timuçin Cengiz Noyan (moğalca prens) Altay (dağ) Doğukan Batıkan Kubilay
babynativee Patatesliyumutta oğlumuzun adını Gökalp Aslan koyuyoruz. Gökalp eski türk isimlerinden Aslan isminide çok sevdiğim için böyle bir karar aldık 🙏🏻
Fatoserin Patatesliyumutta benim oğlum var ismi Göktuğ ikinci bebeğim erkek olsaydı Alptuğ olacaktı ama kız olduğu için ona da Gökçe ismini koyacağız inşallah 🤍
elifdemirr4 Fatoserin benimde kızımın ismi Gökçe şşmdi nasipse oğlum olacak onada Alperen koyacağız inşallah 😌
gokcetugumm Fatoserin ay bu biz olmuş kızım 3 yaşında Gökçe adı 5 aylık oglus inşallah doğunca oda Göktuğ olacak 😍😍
Hazal-karatepe Patatesliyumutta uluç koyuyoruz biz selçuklu döneminde denizcilere verilen ünvanmış ♥️