1melekannesi3858 Kizlar ne yapıyorsunuz ne zaman hareket etmeye yürüyüş yapmaya basladiniz ben yarın 36 hafta oluyorum.artik gelsin istiyorum yürüyüşlere felan başlayım.mi
minikcivcivim 1melekannesi3858 merhaba geçmiş olsun bebeğiniz saglıkla gelsin inşallah 🙏 acaba mahsuru yoksa neden serklaj oldunuz plesanta previa felan mı vardı ve bu dikişin ağrısı acısı var mı ?
Seydaa123456 1melekannesi3858 bende serklajlıyım 27.haftama girdim sürekli yatıyorum hiiç kalkmadan sizin süreciniz nasıl geçmişti doktora danısın bence
1melekannesi3858 Sema-5527 canım.iki hafta gelisim.geriligi var perşembe günü 2 kilo 200 gramdi daha ondan dolayı korkuyorum.
1melekannesi3858 minikcivcivim yok canim.rahim ağzı kisaligindan dolayı oldum ağrım sızım da yok çok.şükür
1melekannesi3858 Seydaa123456 baştan belli bende yatıyorum benim artık 36 hafta oldu yarın 36 haftaligim doktorum ev işi bile yapabilirsin ufak tefek yemeklerini yapabilirsin dedi ben yapmadım artık da yavaş yavaş gezmek istiyorum
minikcivcivim 1melekannesi3858 çok çok geçmiş olsun peki dikiş esnasında bildiğim kadarıyla uyusturucu olmadan mı yapılıyor ? benim de plensata previa denildi ben erken doğum ve atılmadan korkuyorum ve gerekirse serklaj olmak istiycem de.
Esmayumk 1melekannesi3858 baştan beri yatıyorum demişsiniz o yüzden sordum. Bana doktorum sadece wc ve yemek için kalıcaksın dedi 5 haftadır yatıyorum haftada 1 defa doktor kontrolüne çıkıyorum oda arabayla gidip geliyorum. Evin içinde ister istemez bi yeri toplıyım derken 10 - 15 dakika ayakta kaldığım oluyo onunda bi sakıncası yoktur inşallah
1melekannesi3858 minikcivcivim plasenta pervida da mı serklaj oluyormus yok ya uyutuyorlar öyle olur mi lokal anestezi ile yapılıyor
minikcivcivim 1melekannesi3858 yani bilmiyorum canım oluyor mu ama ben erken doğumdan korkuyorum bu yüzden doktoruma danışıcam
Esmayumk Haftada serklaj oldum 24 oldum bugün hala yatıyorum. Evin içinde 5-10 dakikada olsa hiç ayakta kalmadınız mı bu yattığınız süreç boyunca
1melekannesi3858 Esmayumk kız ben yatmadım hiç oturdum Bi 15 gün yattım olduktan sonra ne 15 dakikası kız 1 2 saat bile yürüdüğüm oldu sağlık ocağı uzak gidiş geliş 2 saat çarşıda bebise alışveriş yaptım onda da 2 saat felan durdum.