Kumru_6694 Elbise giyince pişik olanlar klubu 😂🤝🏼 off buda ayrı dert benim işte içine şort giyiyorum geçen bebişimin pişik kremini sürdüm annesi denedi ilk hehe😁
Ece56 Kumru_6694 çok güzel test edilmiş olmuş. Doğru elbisede o bacak sürtünmesi başlayacak bende de bir süre sonra. Şu kıyafet işini bi şekilde öğrenip halletmem lazım
Ece56 5995 ben nedense hep büyük söylüyorum aslında 5 kilo aldım az değil ama bir türlü tutturamadım. Göbek olsa üst bol oldu falan. Size helal olsun doğru bedende söylüyorsanız.
MerveTeyze Ece56 yaz için özellikle salaş tiril tiril kumaş bulursan kaçırma üzerinde yok gibi oluyor içine de genelde crop giyiyorum Rihanna edasıyla göbeklere özgürlük :) muayene de de daha az batıyor üstüm
MerveTeyze Ece56 trendyolda happinest İstanbul cepli bahçıvan tulum var üç renk bende bordosu var bunun bir benzeri Armonika da var yine bahçıvan tuşum geçiyor ama bu modellerde bir beden büyük aldım popomuz da büyüyor diye
pandasever Hdemir1618 Malesef LCW da ki hamile kıyafeti adı altında çok pahalı satılıyor ve asla haketmiyor kumaşları o parayı.. ben normal büyük beden kıyafetler alıyorum
Hdemir1618 pandasever 150 TL’ye keten pantolon aldım yani şu an normal giyim de 150 TL’yi alamıyorsunuz. Onlinedan aldığınızda fiyatlar gayette düşük oluyor ve indirim kuponuyla alıyorsunuz
pandasever Hdemir1618 online değilde mağaza için konuşuyorum hatta bugün yine gittim belki birşeyler bulurum diye. Penye hamile bluzune bile 300 küsur lira etiket koymuşlar. Kuponla yapılan her alışveriş karlı oluyor kesinlikle
Hdemir1618 pandasever yani evet mağazada bakıp onlinedan da alınabilir şu an maalesef ki her yerde fiyatlar çok yüksek yani hamile olduğum için ben de çok kıyafet almak istemiyorum ama kıyafetlerimi olmayınca mecburen alıyoruz
pandasever Hdemir1618 ay kesinlikle öyle bende zorda kalmadıkça almak istemiyorum zaten dünya para giyeceğimiz süre belli Allah yardımcımız olsun gerçekten
Ece56 pandasever evet çalışınca bide sürekli aynı şeyleri giymek zor oluyor. Evde çarşıda bi şekilde idare ediliyor ama. Boşu boşuna alıyoruz şu an.
pandasever Ece56 çalışan için gerçekten daha zor dediğiniz gibi yine evde dışarıda idare ediyoruz. Bir o kadar da pahalı herşey