Tatunya Ezgiyildiz944 Türkçe öğretmeniyim ama öğretmenlik yapmıyorum. 3 yıldır hediyelik kutu tasarımları, peluşlu balon tasarımları ve süs eşyaları satışı yapıyorum. Çok da mutluyum. Çalışma saatlerimi kendim belirlemek en büyük hayalimdi ve gerçek oldu😄
peksimetya -Ozlem58- kırtasiye kitap oyuncak. Daha çok ithal ürünlerin satışını yapıyoruz kırtasşye üzerine 😊 yağmurella olarak bulabilirsiniz incelemek isterseniz
sevgi9654 Ezgiyildiz944 Coğrafya öğretmeniyim yan dal sosyal hizmetler bitirmiştim ama o alanda çalışmadım 😊 öğretmenliğe başlamadan önce 2 yıl kendi iş yerimizde ön muhasebecilik yaptım 🫠
Meiss Ezgiyildiz944 Direksiyon eğitmeniyim öğretmen olarak adlandırılsada eğitmen demeyi daha uygun buluyorum 😁 şuan çalışmıyorum
Pnrpnr_ Ezgiyildiz944 İngilizce Çevirmenlik mezunuyum. Tesol sertifikam var, özel okullarda İngilizce öğretmenliği yapıyordum hamilelikten dolayı çalışmıyorum 🥰
Elfsenack Ezgiyildiz944 Ben adliyede katiptim ama evlenince nöbetlerden dolayı işi bıraktım şuanlık bir anne adayı olarak evdeyim 😁
fbulut97 Evremoz çok haklısınız hiç özel tecrübem olmadı benim ama çok yıpratıcı olduğunu duydum arkadaşlarımdan, Allah kolaylık versin🙏
Svlyk Ezgiyildiz944 adalet okudum sonra hukuk büroları ve adliyede mutlu olmayacağımi anladim ve ürün yönetim uzmanı olarak çalıştım özel firmalarda. Bebek olduktan sonra da çocuk gelişimi okuyorum. Çalışma hayatına hem erken dönmek için hem de çocuğum gözümün önünde olsun diye 🤗🌼
Nslhn_dyg Ezgiyildiz944 muhasebeciydim evlenince butik açtık sonra eşimin tayini nedeniyle butiği kapattık şimdi ev hanımıyım
Gunay1996 Ezgiyildiz944 Şu an ki, mesleğim evhanımı. Geçmişte öğretmendim😃. Yeni mesleğimi soracak olursanız çok sevdim. 😍