Mihrimah44 Öğretmenim ve aynı zamanda psikoloji ile ilgileniyorum yan dal olarak , hamilelik Allahtan yaz tatiline denk geldi, bir ay çalışıp doğum iznine ayrılacağım eylülde 🐣
Delidolu Melodimm bizimkide baba parasiydi şimdi koca parası asla izin yok çalışmaya 🙂rahatmi batıyo ne hep çalışmak istiyom ama nafile🙂🙂
mrvsrcn Ezgiyildiz944 muhasebeciyim hamilelikten dolayı işi bıraktım bebiş biraz büyüsün devam edeceğim inşallah ☺️
Fik Anestezi teknikeriyim ama yapmıyorum 😄 tekstile bulaştım gibi bişey eşim iş kurdu ona destek oluyorum
mervesert0611 Ezgiyildiz944 gıda mühendisiyim arada bende diyorum tekrar seçme şansım olsa öğretmenlik seçerim diye halbuki mesleğini de çok seviyorum
peksimetya -Ozlem58- kırtasiye kitap oyuncak. Daha çok ithal ürünlerin satışını yapıyoruz kırtasşye üzerine 😊 yağmurella olarak bulabilirsiniz incelemek isterseniz
Nrhnyc Ezgiyildiz944 Anaokulu öğretmeniyimm. Malesef uzun zamandır çalışamıyorummm. Bebiş büyüyünce devam ederim inşallah 🤲
-Ozlem58- Kamu yönetimi mezunuyum ,çocuk gelişimi mezunuyum fakat hala atanamadim :) evlenmeden önce de sürekli kasiyerlik yaptım şimdi de hamileyim ;) insAllah bir gün biz de sizler gibi ataniriz ;)