Pamuk Tugce-12 Ben çatlama iğnesi olmadım canim yumurtlama takip ettim yumurtlama olduğum günden itibaren.Ayrica postunu gördüm benimde ertesi gün koyulasmamisti aynıydı çok üzülmüştüm.Ne zamanki beta 40lara geldi koyulasmaya başladı.
Tugce-12 Pamuk ay çok teşekkür ediyorum bende bu sabah çok üzüldüm ya Allahım İnşaAllah bende sizin gibi sevinirim 🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hatice333 Tugce-12 bende çatlatma iğnesi oldum 10. Günüm ama korkuyorum test yapmaya hiç belirtim de yok . Bu ay sa olmazsa aşılama isteyeceğim doktorumdan . Acaba aşılama maliyeyi fiyatı nedir canım ?
27r1907 Hatice333 20 bin küsüratlı demisti doktorumuz ama biz tüp bebek tercih ettik hastanemiz memorial hastaneye doktora göre değişebilir
Tugce-12 Hatice333 hiç bilmiyorum ki canım aşılama hakkında hiç bilgim yok ama test yapabilirsin hatta at belki seninkide benimkiyle aynıdır sen iğne olduğun günden mi sayıyorsun olduktan sonraki günden itibaren mi sayıyorsun canım
Hatice333 Tugce-12 pardon canım ben bi an aşılama diye okudum yazını kusura bakma ondan sordum 🙏☺️ iğnenin vurulduğu günden itibaren 10. Gün daha test yapmadım hiç etkisinin geçip geçmediğini bilmiyorum korkuyorum artık test yapmaya 😔