Vctry1706 Bende 19+4 haftalıgim erkek bekliyorum yüzüm adetim geciktiginden beri çok kötü biri sönüyor biri çıkıyor izlerde cabası erkek annesi güzelleşir bizde tutmadı..
Neslimm Vctry1706 aynen bnde öyleyim norml adetime yakında cıkardı sivilcm simdi cenem ve dudak kenarmda cıkmaya basladı
Bo25 Neslimm kişiye göre değişiyor benim annemin de tam tersi olmuş benimkinde erkek sanirm mayın tarlası gibiyim😂
Azrazerin Neslimm benimki 20 haftalık erkek ama sivilceler var nefret ettim 🤔2 kızım var o gebeliklerimdede sivilce çıkmıştı
zlemzcanzl Neslimm hamilrliğimin ilk aylarında yüzümde boynumda aslında vücudumun çeşitli yerlerinde sivilce ve tuhaf döküntüler çok çıktı ama sivilciler geçti. döküntü ve siğil gibi tuhaf şeyler hala var. Kızım olacak
Mmerwe Neslimm benimde oyle cinsiyet öğrenmedim daha ama hamileliğimi öğrendiğim ilk haftadan beri sivilceler çıktı ve duruyor bekliyor onlarda benle beraber ama dusuk yaptıgım erkek bebeğimde hiç böyle birşey olmamıştı daha güzeldim kısmet artık
Brlgry Neslimm valla benim hamileliğimin başından beri sivilce problemim var normalde çıkmazdı hiç ve hala devam ediyor tek tük 30+6 haftalığım oğlum olucak sırtımda falanda küçük küçük sivilce tarzı birşeyler çıktı yağ bezesi gibi cinsiyetle alakası olacağını hiç sanmıyorum banada hep kız diyordu görenler 🙋🏼♀️
Chan Bende ilk üç ay ciddi bir sivilcelenme vardı. Şimdi tek tük çıkıyor. Şu aralar şikayetim aşırı cilt hassasiyeti ve yüzde kaşınma. Zaten dokunsam kızarıyor, kaşıyınca sanki tokat atmışsın gibi bir surat 😂
EgeAysimaAras Bende öyleyim normalde hiç yokken şimdi bir sürü biri batıyor biri çıkıyo iki oğlum oldu onlarda hiç bişey olmadı ama bu farklı
Deletedmom58 Neslimm Benim de başlarda bi anda sivilcelenmem gözeneklenmem arttı sonrasında ise normal de yaptığım bakımları vs bile aksatmama rağmen cildim güzelleşti. Erkek bebek bekliyorum bu arada🤗 yani ben her iki durumuda yaşadım.
mervehamiatalay Neslimm kesinlikle dogru benimkide oyle yuzum sivilce tarlasi gibi oldu normalde hic cikmaz bebegimd3 kiz 😏😂