Neslimm Yüzümde sivilceler oluştu biri sönüyo baska cıkıyo hormonlardan büyük ihtimal ama kız bebeklerde cilt cirkinleşir yani annenin güzelliğini alırmış erkeklerde daha güzel parlak bi cilt olurmuş sizde nasıl hanımlar 🌸
ikinciannelikicin Neslimm canim ilk hamileligimin 3. Yada 4. Ayiydi daha cinsiyet ogrenmeden once yuzum bir anda sivilce dolmustu goren kizin olacak diyodu. Sonra yuzum bi yuzellesti purusuzsuz oldu. Erkek oldu bizimki.
Bedoo Neslimm Benimde öyle hamile kaldığımı öğrendiğinden beri ki ben hiç sivilce çıkaran bir insan değilim yüzümü gören kızın olacak yüzün çok bozuldu diyordu.. Nitekim Allah nasip ederse kızım olacak🤰🤗😍
Glitter Neslimm benim bebegim erkek ve cildim de hic guzellesmedi, yani tamamen sehir efsanesi. Hatta en basta hem sivilce vardi hem de cildim kuruyordu
Neslimm ikinciannelikicin ayy benimde içine erkek doğuyo yüzümü gören kızın olcak dyo ama bakalm hayrlsı 🤰
Neslimm Gzemguness ooo cinsiyeti ögrenmen lazmdı simdiye kadar canm göstermiyo sanırm 😊 bn 13 e giricem yarın 😊
Glitter Neslimm iste benim de genel inanca gore cildimin guzellesmesi gerekiyordu ama dudak cevrem.kurudu ama yanaklarimda sivilce cikti hep
Grycaglar Neslimm yok öyle bişe canm ben inanmiyorum yüzümde sürekli bi sivilce nasıl basa cıkcam onuda bılmıyorum erkek bebegın guzellestırdıgı yok olabıldıgınce cirkinleştim sıvılcelendım😊