Gulsen54 EmineTarik Ben ilk kızımda meme reddi yaptığı sıra hipp kullanmıştım gaz için olandan başka kullanmadım ama çok memnundum bir de ne zaman versem kaka yapamayan bebek kakasını yapıyordu daha sonra emzirmeye döndüm 1 aylık bir süreç size ne kadar yardımcı olur bilemem ama fikir sunmak istedim
EmineTarik Gulsen54 çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyor hep sma kullanan duyduğum için sevmezler korkusu vardı içimde ama özellikle ilk onu kullananlar hep memnun
Azra41 EmineTarik Bana kendi doktorumuz bile mama önermemisti. Garip geliyor bana burda mama önerisi almak ya :) ama bizde gece yatarken sma devam sütü kullanıyoruz
EmineTarik Azra41 inan bende senin gibiydim büyük oğlum bir yudum bile mama içmedi bunlar şimdi ikiz mecbur sezaryen olacak süt olmasa bile eşim hem gider alır diyordum ama burada bir post okudum ve kesinlikle koymam gerek dedim
seizetheday EmineTarik aa sen doğum çantasına mı koyacaksın neden mama alıyorsun ki bence almamalısın ilk doğumumda bebek emiyordu sütüm azdı sonra yoğun bakımda yattı bende kötüleştim o ara emzirmeme rağmen mama da aldırttılar bize ben çok uğraştım 5.5 ay anca emzirebildim şimdi mama vermeyi düşünmüyorum çok zorlanmadığım sürece olabildiğince emzirmeye çalış canım mama+anne sütü gidince çocuk mamaya yöneliyor çünkü ordan daha hızlı besleniyor emerken zorlanıyor
seizetheday EmineTarik hayır bende sezeryan oldum sütün evet az geliyor ama artıyor yine de sen bilirsin
EmineTarik seizetheday işte o gelen az süt tek bebeğe anca yeter bence 🙈 büyük oğluma hiç mama vermedim yetiyor biliyorum ama bu süreç farklı geliyor kafam rahat olsun 😅🙈
cokkasmabeabi selmaunes similac da güzel ama. Kızımda total comfort vardı gaz yapmayan. Sonra oğlumda hipp combiotic başlayıp similac devam ettik güzel oldu. Şimdi e bebek satışı kaldırmış ama nette satılıyor halen similac da.
ipeklerdenbiri Sutum yetersizdi zamanlada kesildi zaten. Ben anne sutune en yakin diye hipp kullaniyorum bizim kizda gaz problemi vardi. Sma kullanmak icin doktora sordum degistirme dedi. Bence ne ile basladiysaniz onunla devam edin derim.
dan gokcetugumm 100 gr lık mama yenidoğan da ne kadar yetti ? Bir de nerden aldınız bende bakmak isterim çantaya koysam mı acaba ne olur ne olmaz çünkü sezeryan olcam ve süt hemen gelir mi gelmez mi bilmiyorum ilk doğumum olck
ipeklerdenbiri Ben hipp kullandim ilk baslarda cok gaz yapti suan rahatiz yine ara ara gaz oluyor bu arada 6. Ayimiza gelmek uzereyiz. Sma optipro baslicam umarim bir problem olmaz
bahocum EmineTarik sma kullanmadım ama hastanede hipp vermişlerdi. Eve çıkarken eşim aptamil almış eczaneden onu kullandık 2 kutu ondan da memnun kaldık bir sıkıntısı olmadı kızımın. 2 gündür Hipp’e geçtik şu anlık iyi gaz, kabızlık vs olmadı
HmerveK EmineTarik bebekten bebeğe değişiyormuş sanırım. Arkadaşım bebeğine hip vermiş gaz yapmış. Sma kullanıyor. Eltisi de sma denemiş ama bu sefer sma eltisinin bebeğinde gaz yapmış. Sanırım denemek gerekiyor.
Enfal_06 HmerveK evet bizede hastanede hipp verin dediler aldık kabız oldu doktor sma optipro alin dedi onu kullanıyoruz