Bilgevural Kızlar 36+ haftalık hamileyim. Şuana kadar hiç kanama leke vs gelmedi. Şuan aşırı derecede sağ kasık ve bel ağrısı çekiyorum regl ağrısı gibi. Duş aldım ama yok gecmedi. İlk gebeliğim bir de anlayamadım sancı mı değil mi bu böyle
burcuali38 Bilgevural muhtemelen doğum sancısı başlamış. Süresini takip et. Sağsalim kucağına alırsın inşallah 🥰
Bilgevural Busraakay_26 yani yaklaşık 20 dk oldu geçmedi. Geçip tekrar tekrarlayan bir ağrı değil şuan
Bilgevural xbebegimx ay evet artıyor gerçekten git gide. Bir de afedersiniz büyük tuvaletim geliyor istemsiz yarım saatte 2 defadır tuvalete çıktım
burcuali38 Bilgevural 36 hafta çokta erken değil. Bebiş hazır demek ki gelmek için 🥰 nasıl oldu ağrıların gittin mi doktora?
Bilgevural mirayandme eşim işten gelicek 15 dakikaya gelince gideceğim zaten hastane 2 dakikalik mesafede. Git gide arttı şiddeti
NurrFatma0 Bilgevural bende sizinle aynı gündeyim sabaha doğru aynı şekilde sağda kasık ve bel ağrısı çektim bi kaç saat gündüzde arada bir oldu ama doktora da gitmedim arada gelip gidiyor
NurrFatma0 Bilgevural biraz yürüyünce rahatlamıştım ben bi dene istersen. İnşallah doğum sancısı değildir
Bilgevural NurrFatma0 inşallah değildir ama yok geçmiyor. Git gide şiddetlenen reg ağrısı gibi belim ağrıyor ve karnımın alt kısmı
Bilgevural Ayezhanim aldım canım yok geçmiyor. Hastaneye gideceğim eşim gelince. Daha önce de olmuştu böyle ağrı yürüyünce falan geçmişti ama şuan çok farklı geldi
Ayezhanim Bilgevural hayırlı haberler verirsin inşallah canım korkma dua et 🤲eşin gelene kadar bir tane Meryem suresi okuyabiliyorsan oku okuyamiyorsan dinle
Happyelf Bilgevural eğer düzenli değilse korkmani gerektirecek bir durum yok 37+1 deyim cuma günü kontrolüm vardı. 36.haftam kasık ağrısı ve belden bacağa vuran ağrı yüzünden zehir oldu.Nst birşey çıkmadı.Eger düzenli değilse yalancı sancı oluyormuş.Doktorum öyle dedi