Rabis0446 Ebraz pişik kremi alıcam kendime yeni havlu almayı düşünüyorum hastanedekileri kullanamıyorum
Ebraz Minnosmino23-23 12 li hastane çıkışım var onun dışında uzun zıbınlar kısa kollu zıbınlar ikili altlar 1 zıbınlı altlı takım var ama karışık hep ayları ya annemler hep büyük aldı saolsunlar bende şimdi küçük alıyorum ama hemen büyüyormuş zaten giyderemeden
2Mom2 Ebraz kuzm haftaya doğuruyorum hala ne bebek ne benimki hazır değil sen stres yapma ben yumurta dayanınca yapanlardanım 😁
Rabis0446 Ebraz pijama takımı da lc den mağazadan aldım yazlık 230 a düşmüştü bazen güzel indirim oluyor bak istersen
KhattapsMom @ Ebraz 34 haftaligim cantami hazirladim. Sadece bebege hastane cikişi ve battaniye almak kaldı😕
Kvrck06 Ebraz bende bebeğin çantasını 34 de hazırladım bitti şimdi 37 +1 im daha bugün bitirdim kendi çantamı yani kendini çok kasma 😂
Ebraz Kvrck06 az kaldı benimde bez ve ıslak mendil en geç pazartesi gelicek pamuk ve pişik kremi alıcam kendim içinde pijama takımı gelicek oda kargoda 36. Haftada tamamlarım sanırım 😂
kardelen_07 Doğuma kaldı iki gün ben hala hicbirseyi çantaya yerleştirmendim öyle bı bosvermislik var üstümde bu gece koyacam inşallah 🙈☺️