Sedefibrahim Ebraz ben 29.haftadayım dünya hali ne olur ne olmaz diye yavaştan yıkamaya hazırlamaya başladım hazırlıksız yakalanmıyım diye
1kucukbaby Ebraz evet kilomuz ve haftamız baya öne geçti kasılmalar da başlayınca doktorum alalım dedi
yeniaday1 Ebraz 36. Haftadayım benimde hazır değil ama çok stres ve panik halindeyim. Nasipse yarın hazırlayacağım. Hala ne koycam ne koymayacağım bilmiyorum 🤦🏻♀️😔
Minnosmino23-23 Ebraz kaç tane takım aldınız 0-3 5 tane aldım yetmez gibi geliyor iki tane daha alsam mı acaba bilemedim
Ebraz Minnosmino23-23 hastane çantasına koymak için mi valla ben elime geçeni koydum sanki bi 5 tane var hatta 6
skzlkya20 Ebraz 32. Haftaya girmek üzereyiz herşey hazır yıkandı ütülendi ama çantaya yerleştirme faslına geçemiyorum heyecanlanıyorum sanki yarın doğacak gibi falan geliyo erteliyorum bendeahshsh
Ebraz Minnosmino23-23 12 li hastane çıkışım var onun dışında uzun zıbınlar kısa kollu zıbınlar ikili altlar 1 zıbınlı altlı takım var ama karışık hep ayları ya annemler hep büyük aldı saolsunlar bende şimdi küçük alıyorum ama hemen büyüyormuş zaten giyderemeden