Tobeshh 1aysemerty 10+2 ‘yim mide bulantıları fena 🙈 koku hassasiyeti zaten 7 haftada başlamıştı ama şimdi daha da arttı sanki çok çabuk yoruluyorum 5 dakika yürüsem sanki 1 saat yürümüş gibi hissediyorum 🙈
Annee026 1aysemerty gayet iyiyim çok şükür rahat geçiyor diyebilirim sadece 2 gündür belime ani bi sancı girip geçiyor hemen mide bulantım falan öyle aşırı yok biraz olup geçiyor
1aysemerty Tobeshh Allah’a şükür bulantım yok kokular normal hemen başlaması 😂 sadece tatlı şeyler yiyince bi kötü oluyo midem o kadar
1cocuklumom minikkelebek_ bende oluyor kasık bel ağrısı akıntı içten kanama alanı gar dedi kafama da taktım
Elifdddd minikkelebek_ beywz şeffaf akıntı oluyor öyle olursa sıkıntı yok zaten 10.haftalarda artıyor akıntı
Tobeshh minikkelebek_ arada batmalar oluyor iğne batması gibi alıntı olarakta bende en son bakteri çıkmıştı zaten sarı renkte akıntım var ama doktor şuanlık ona birşey yapmayalım dedi çok rahatsız etmiyorsa bebek küçük diye benim ki riskli gebelik Protestan kullanıyorum zaten o yapıyormuş bakteri muhtemelen ondan oldu sanırım benim.
Elifdddd 10+6 valla baş ağrısı var bendede en son kalp atışını duymustum daha gitmedim gidicem haftalarımız hep aynı buralardan haberleşelim😀🙏🏻
1aysemerty Elifdddd haftaya olan randevunu iptal ettiler ve randevu sırası bulamıyorum napıcam bilmiyorum 🤷♀️
Gamzekand 1aysemerty 10+2 deyim bel ağrısı özellikle geceleri çok yoğun maalesef uykular haram oldu 🥹🥹
Drnrabn Vallahi bende anlamadom 2 hafta sonra gidicem kalp atışını bebeği gorecez geç döllenme için 1.5 ay çok geç falan dedi bilmiyorum sonuç ne olacak pekte birşey demedi aslında
Annee026 1aysemerty doktorunuz kağıt vermiyor mu randevu bulamazsan bununla gel diye benim ki öyle yapıyor