Minik_2 Ireeeeem yaz hamileliği beter biseymis .ilk cocugunda Haziran dogumluydu ama yaz sıcak görmedim .son 8 gün kaldı sıcaktan bunaliyrm
Seval2468 Ireeeeem ilk oğlum 29 aralıkta doğdu simdide 36 haftalık hamileyim. Kışında zordu benim için iki hamileligimdede çalışan biriyim. Kışın mont ,bot kat kat kiyafet ve hamilelik kiloları çok zordu hareket etmek, şimdide sıcaktan zor
Yorgunanne63 Kışın dogurunca da bebeği görmeye gelenler grip falan olacak hastalık bulastiracak o kısım da çok kötü
hunilimom Balbebek012 ilk iki üç gün uzun kollu giydirdim canım Kocaeli de yaşıyorum çok sıcak oluyor sonra hep kısa kollu veya sadece zıbın giydirdim gece de muslin örttüm hasteneye giderken de zıbın veya sıfır.kollu takımlar ustne de muslin örtup.gittim Eylül ortasına kadar öyleydi sonra uzun kollu Kara geçtim yağmurlu ve serin oluyordu
Balbebek012 hunilimom 👍çok teşekkür ederim peki banyo işini nasıl yaptın göbek bağı düşmeden yıkamamk lazımmış ya ben ilk bebeğimi yıkamadım ama şimdi 2.bebepimi yıkamakta kararsızım ağustos ta pişecek çocuğum
hunilimom Balbebek012 yıkadım canım cunki col sıcak ve isilik oldu hep.gobegine havlu koydum islatmadan kafasına su döktüm güzelce kuruladim ama benim iki çocuğum da enfeksiyon oldu eczaneden göbek bağı için solüsyonlar var ondan kullandım daha sonra doktora götürdük oda yoğun bakıma gönderdi hemşireler gösterdi solüsyon döküp etrafına gazlı bez sürüp biraz açık bıraktık 6. Günde düştü
hunilimom Balbebek012 ilk kızımı 4 gün yikamadim ama yine ikinci günü sarı kokulu akıntısı olmuştu 2. Yi yıkadım hemen onda da oldu 😂 benim de şansım mi ne bilmiyorum
e_blue_sky_a Ireeeeem hamileler için soğuk iyidir yaa. Giyinirsin ısınırsın. Bi de yorganın altında yatmak ne güzel olur kışın 😀 benim 3ayim yaz 3ayim sonbahar 3de kış olacak çocuğun adını mevsim koysam yeri var 😀