Ireeeeem Benim hamileliğim yaza denk geldi yaz hamileliği zor diyorum ama kış nasıldır bilmiyorum. Yazın çooook sıcak oluyor 🥺 ama acaba kışın da hastalık kar kış daha mı zordur bilemedim sizce hangisi daha zor ???
hunilimom Ireeeeem kesinlikle kış.hamileligi daha kolay ilk kızım Haziran başı doğdu kişi ve baharı yaşadım ne sıcak ne terlerme hiç bişe yok ama bu kızım ağustos sonu doğdu Allah’ım yandım bittim o yüzden en güzeli hem hamilelik hem doğum kışın en güzeli
nb- Ireeeeem şu an daha yeni hamileyim. Allah nasip ederse inşallah doğum şubat mart gibi duruyo. Şimdiden şükrediyorum valla bu sıcak hvalarda son zamanlar olmucak diye
Ireeeeem damla097 su kaybı fazla sıcak hava ya da güneşe maruziyet her şey zararlı bu dönemde. Yaz mevsimi hiç hamişlere göre değil sağlık açısından
Ireeeeem hunilimom ben hiç böyle düşünmemiştim yazın tatilimden yine geri kalmam diye düşünüyordum sokağa adım atamıyorum 😂😂
Balbebek012 hunilimom konudan bağımsız canım ağustos sonunda doğan bebişi nasıl giydirdin benim bebğimin doğmasına a kaldı nasıl giydireceğim ı bilmiyorum ben de uzun takımları kısa takımlaeı aldım müslin de var bol bol
Ireeeeem nb- ayy sağlıkla kucağına al inşallah 🙏❤️ benim tam ortasına denk geldi ikinci trimester ve 3 ün başı. Valla ben de zorlanıyorum
seizetheday Ireeeeem ilki yazdı bebek de ben de mahvolduk emziriyorum emzirirken ben de o da su gibi oluyoruz çok zor valla bu doğumum da kışta olacak bakalım bizi neler bekliyor
cokkasmabeabi Ireeeeem kızda Ağustos’ta hamile kaldım Nisan’da doğurdum nisan sıcağı bile acayip geliyodu. İkincide Şubat’ta kalıp Ekim’de doğurdum berbattı bunda Aralık’ta hamile kaldım Eylül’de doğuracağım ölüm gibi bişey ama kimse ölmüyor 🥴 çok kötü çok. Kışın hamilelik daha kolay
Minikmucizemmm23 Ireeeeem şuan 14+2 haftalığım kilolu değilim ona rağmen sıcaklara yeri geliyor dayanamıyorum çok yol yürüyünce nefes nefese kalıyorum ağırlaşmış olsam düşünemiyorum son zamanlarım kışa geliyor ALLAHTAN bence yaz daha zor olur yaza denk gelenlerin ALLAH yardımcısı olsun
Mhmtefeaysnr Ireeeeem ilk gebeliğimin sonları kışa denk gelmişti rahattım ikinci gebeliğim yaza denk geldi şu an çok zorlanıyorum 🥴
SenaGulsah Yaz bence daha zor 29 haftalığım çok bunalıyorum ilk kızımda hamileliğim kışa gelmişti rahattı bunalmadım bu kadar🥰
hunilimom Balbebek012 ilk iki üç gün uzun kollu giydirdim canım Kocaeli de yaşıyorum çok sıcak oluyor sonra hep kısa kollu veya sadece zıbın giydirdim gece de muslin örttüm hasteneye giderken de zıbın veya sıfır.kollu takımlar ustne de muslin örtup.gittim Eylül ortasına kadar öyleydi sonra uzun kollu Kara geçtim yağmurlu ve serin oluyordu
Merve171214 Ireeeeem 2 doğumumumda kasıma denk geliyor sıcaklardan eridim kışın hamilelik daha kolay bence ama bir yandan da kışın dışarı çok çıkılmıyor bebek evde büyüyor yaza oturmaya başlamış hatta emeklemeye başlamış oluyor daha rahat oluyor bence