Bilgeferhat Kızlar şimdi kontrolden çoluk 12+6 günlük hamileyim devlete geldim ikili için test yapmadılar cinsiyeti %90 erkek dedi acaba değişir mi
Duyguvv Bilgeferhat Hiç belli olmaz banada doktorum %90 erkek demişti sonra gittiğimde kesin kararım kız dedi farklı bi doktora gittim oda kız dedi Doğumda erkek olduğunu öğrendim şuan 8 yaşında tabi 😊 şuanki gebeliğimde de erkek diyor ama erkek olduğuna Emin’im anneler hisseder
Bilgeferhat Beyza12345 bugün yoğunmuş yapamazmış pazartesi gel dedi zaten hiç memnun kalmadım doktor çok tersti
Arjin_rojin Duyguvv banada 12. Haftada %90 erkek dedi 15. Ve 17. Haftada gittim kız dediler ama ben yoğun olarak erkek hissediyorum ilk günden beri ve o gördüğüm kordon falan değildi bekliyorum 20. Haftayı. Bu arada 2 prensesim var😊
Bilgeferhat Neslimm Valla bende anlamadım zaten 2 li tarama için devlete gittim ben bugün yapamam bu yoğunlukta pazartesi erken gel %90 erkek bebek dedi kalp atışını boyunu falanda söylemedi
Bilgeferhat Valla bende anlamadım zaten 2 li tarama için devlete gittim ben bugün yapamam bu yoğunlukta pazartesi erken gel %90 erkek bebek dedi kalp atışını boyunu falanda söylemedi
Bo25 Bilgeferhat ahaha laf abak yapamazmış yapicak esssek gibi o nasıl.laf ya mecbur yapicak 5 dakikasını alır o gerizekali
tugceyazici Erkek cinsiyeti erken belli olur ama yinede daha erken 14 15den sonra kesin söylerler ayrıca ikili testi neden yapmadı ki siz mi istemediniz 🤔
Bilgeferhat tugceyazici ben zaten ikili için gittim yoğunum bugün bakamam deri cinsiyeti söyledi gönderdi
Duyguvv Bilgeferhat evet aynen öyle oldu doğduğunda hemen cinsiyeti sordum 😂😂 ama ben erkek hissediyordum yanılmadım
Bilgeferhat Duyguvv bende erkek hissediyorum ve rüyamda oğlum olduğunu gördüm 2 kere bakalım sağlıklı olsun da senin ama kız dedikleri için ona göre hazırlık yapmışsındır 😄
Duyguvv Bilgeferhat hayır inanınki yapmadım hastane çıkışı biri mavi biri beyaz aldım pembe hiç bişey almadım sadece beşiği turuncu aldım ne olur ne olmaz diye 😁 ismi bile hazırdı Çınar kız ismi hiç düşünmedim hislerim hep erkek diyodu
Bilgeferhat Alyamm canım ben bu doktora ilk defa gittim normalde nevvar Salih’e gidiyordum orda yapılmadığı için Buca kadın Doğuma git dedi orda yaptır bende gittim gitmez olaydım şimdi özel hastane araştırıyorum pazartesi gidicem
Beriliko Duyguvv çok şaşırdım ya banada hep kız diyolar ama içinden his erkek diyo dışardan görenlerde erkeğe benziyo karnın fln diyolar sizin karnınız fln nadılfı bide detaylı usgye girdiniz mi
Bilgeferhat Duyguvv ay iyi bari ya düşünsene son ana kadar kız kız sen ona göre hazırlan erkek çıksın öyle çok varmış tabi de inşallah bizim kesindir 😄
Duyguvv Beriliko yok girmedim hamileliğim boyunca 4-5 kere ultrasona girmiştim 8 yıl önceydi çok bilinçli değildim
Bilgeferhat Bo25 aynen çok sinir oldum zaten benden önce giren kadını muayene etmemiş bile idrar tahliliyle gönderiyordu kadın muayene etmiceniz mi dedi etti ve kisti varmış o verdiğin ilacı at dedi yani yanlış ilaç vericekti