Papatyaaammm00 01180322 Ay benimde kesildi mide bulantım acaba bulanacak mı diye bekledim kaç gün daha da bulanmadı anlamadım geçti herhalde 🤷🏼♀️😂
01180322 Papatyaaammm00 😅ah çok şükür geçmesi iyi en azından. Yol çok uzun geliyo bana daha 17. Haftadayiz bitermi acaba🥹😅
Asiyefdnn Papatyaaammm00 18+3 bizde 🌸 sabah mide bulantılarım hala devam ediyor, halsizlik bel ağrısı tam gaz devam iki adım atsam bacağıma ağrı vuruyor , hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah bu süreç geçecek hiç sorun değil 💜
Papatyaaammm00 Evlimutlucocuklu06 Geçmiş olsun inşallah atlatırsın canım bol bol sıvı tüket istirahat et.🌹
Emiliyaa Papatyaaammm00 18 haftadayim bacaklarim fena şişiyor😫 ama daha bebek haraketlerini hiss etmiyorum, bu aralar biraz stresliyim😔
Emiliyaa Papatyaaammm00 bilmem bence tuzlu cok yemiyorum, doktoruma daha sormadim randevum 25agustos, fazla oturuyorum işim yuzunden bence ondan😔
Papatyaaammm00 Emiliyaa Aslında böyle aralarda ufak ufak yürüyüşler yapsan kan akışı için birde tansiyonuna baktır kuzum düzenli olarak. Gebeliğin her anı farklı vallahi bi sürü şey yaşayıp öğreniyoruz. Sağlıcakla kavuşalım🤲🏻❤️🌹