AylaMete Papatyaaammm00 bugün 16.haftaya girdik. Sol ayagimin topuğunda agri vardı iyice artti. Bi yere oturup kalktiktan sonra 10 dk seke seke yürüyorum neredeyse. 🥲 mide bulantilarim ve hızlı acıkma durumum geçmisti bugün tekrar başladı ne yazık ki
-cey-33 Papatyaaammm00 tam 18 oldum bugün hersey çok şükür çok güzel gayet güzel ilerliyor ama bakalım 🤗
01180322 Papatyaaammm00 17+2 deyiz prensesimle. Bel ve kasık ağrısı yasasakta iyiz diyebilirim. Bide evde asker gibi eşim başımda sürekli onu yedin bunu yaptın falan filan
Asiyefdnn Papatyaaammm00 18+3 bizde 🌸 sabah mide bulantılarım hala devam ediyor, halsizlik bel ağrısı tam gaz devam iki adım atsam bacağıma ağrı vuruyor , hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah bu süreç geçecek hiç sorun değil 💜
Papatyaaammm00 AylaMete Geçmiş olsun kuzum inşallah geçer. Benimde bulantım kaybolmuştu 16.haftaya girerken bugün tam 17 olduk ama 2 gün önce sabahtan uyuyana kadar midem kaynadı durdu. Sonra yine geçti acıkma durumu bende de mevcut bişey yiyorum 2 saat sonra hiç bişey yememişim gibi karnım gurul gurul.😂
Papatyaaammm00 -cey-33 Maşallah maşallah.☺️ Her hangi bi hissetme falan yaşadınız mı bedene göre değişiyor sanırım bebeği hissetme zamanı. Birde bazen sarı akıntınız oluyor mu ? Bende enfeksiyon yok ama arada bi peçeteye silince gelen sarı akıntım oluyor koku yanma kaşıntı vs yok.
Papatyaaammm00 01180322 Eşler hep aynı desenize 😂😂 benimde arada daha çok sabahları kasık ağrım oluyor. Sizinde bazen sarı akıntınız oluyor mu ? Bende enfeksiyon koku yanma kaşıntı vs yok arada bi peçeteye silince gelen sarı bi akıntım var.
-cey-33 Papatyaaammm00 yok canım ya hıc hısetme daha olmadı bide sarı akıntım da şefaf akıntı oluyor bende
01180322 Papatyaaammm00 bndede var geçen eşimle ondan kavga dahi ettik. Bn ilk defa ilişki sonrası farkettim korktum eşime acaba iltihapmi kaptım falan diyince evhamlandi doktora gidelim vs dedi bı baktım kavga ediyoruz😅enfeksiyon değilse hemsirem bazen yediklerinizdende olabilir dedi egerki kötü bı koku yanma şikayetiniz yoksa diye. Sizde bı randevunuzda sorarsiniz
Papatyaaammm00 AylaMete Ben 1 buçuk kilo almışım 😂 Birde canım enfeksiyon koku kalıntı yanma yok fakat arada bi peçeteye silince sarı afedersin sümüksğ akıntı geliyor. Sende de oluyor mu ?
AylaMete Papatyaaammm00 masaAllah 😊 evet bende de var o . Akıntım sürekli sarı ama o kivamda ara ara geliyor. Doktora söyledim normal dedi. Kasinti ve yanma kanama yok dedigim icin
Papatyaaammm00 01180322 Teşekkür ederim kuzum. Yanma koku kaşıntı yok sadece peçeteye silince afedersin sümüksü kıvamda geliyor pütürlü falan da değil öyle saydam. 😂🤷🏼♀️ Ayy her şeyden evham yapıyoruz 😂😂
01180322 Papatyaaammm00 ahah annelik delilik . Buna net olarak inanmaya başladım. İlk gebelik olunca bide tecrubesizlik oluyo insan herşeyden şüphe ediyo. Bnim aklıma takilanlari duysanız😅
Papatyaaammm00 AylaMete Demekki normal kuzum bende daha önceleri sormuştum normal dedi mi ata geçti bi kaç gündür yine görünce merak ettim az kaldı randevumada gidince tekrar bi danışacağım.☺️
01180322 Papatyaaammm00 yani bı sabah neden mide bulantısı çekmiyorum diye yine ağlamaklı oldum 😅bı sorun mu var diye siz düşünün artik
Papatyaaammm00 01180322 Ay benimde kesildi mide bulantım acaba bulanacak mı diye bekledim kaç gün daha da bulanmadı anlamadım geçti herhalde 🤷🏼♀️😂