burcuozturk Rumeysilam inanmazmıyım bende öyle😂😂😂 bi tepsi yedim inanılmaz güzeldi he kilo aldımmı aldım pişmanmıyım 🧐 yine olsa yine yerimm😂😂😂😂😛
Hildambxl Karatassukran bır emırdaglı olarak bızımde mesur corbamız ben hamıleyken cok ıctım hıcde bısey olmadı eksıye aserıyodum bol lımonlu harıka oldu teyzesı oglum 16gunluk oldu
Karatassukran Hildambxl darısı bizlere inşallah bizde 37+3 olduk ama henüz tık yok ne sancı ne başka bişi dua ediyorum gelsin diye artık 🙏
Karatassukran AygyulSina tavuk hindi tavşan istediğinden etten çorba yapıyorsun bol acılı baya acılı onun bide özel hamuru var hamuru kaşıga alıyorsun az bişey corbaya batırıyorsun corbadanda alıyorsun tabi çiğnemeden yutuyorsun ☺️😂😂
tomurcukannesi Karatassukran çok severim hamileykende yedim bildiğim kadarıyla sorun olmuyo ama hamurunu yemeyin nolur nolmaz şişkinlik yapar falan😄
AygyulSina Karatassukran aaa görmüştüm tvde ismi bumuymus. Degisik bisey gercekten ben denemezdim ama acikcasi. Yeniliklere cok acik degilim yemek konusunda 🙈🙈
Aienma Karatassukran demeeee 🥺 Konya Karaman’da okudum sürekli yediğim bi çorbaydı. Maraşlıyım burda bilmiyorlar. Tarif alıp yaptım ama olmadı . Ama hamurunu sevmedim ben yutamamadım
fatmff Ozderr kirnis farklı canım bu arabası çorbası daha değişik internetten yazıp ikisinin farkına bak istersen 😊kirnis de sivas ta falan yaparlar nerelisiniz ?
Ozderr fatmff evet bazı özellikleri var birebir ondan dedm Ablam Sivaslıların gelini biz bilmeyiz ondan öğrendik o yemeği hamuru tavugu sosu diyince direk aklıma o yemek geldi biz Mersinliyiz bana sorsan ben ikisini de bilmem 😂😂 annem bilir
fatmff Ozderr Anladım bende Sivas geliniyim ordan biliyorum önceden bende hiç bilmiyordum dediğin gibi benzer yönleri var baya