Zeliha66 Karatassukran daha ikigün önce yedim. Hamurunu çok abartma bide corbasını cok acı atma canım🤗
SevimErcis Karatassukran afiyet bal şeker olsun bebişe bol kilo olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻 Tabi ki yiyebilirsin 😂🙈 hemde ne kdr istersen 😂
06minik17 Blackmelody biliyorum canım. Birde çok acı tüketmek bebek doğduğu zaman basur sıkıntısı yaşıyormuş. Büyük cişini yapamıyormuş. O konuda da dikkatli oluyorum.
fatmff Ozderr kirnis farklı canım bu arabası çorbası daha değişik internetten yazıp ikisinin farkına bak istersen 😊kirnis de sivas ta falan yaparlar nerelisiniz ?
burcuozturk Yaa ben rahatsı etmesinede razıyım bayılıyorumm ama hamur oldugu ıcın lop lop kilo olcak diye sadeceee ☺️☺️☺️
Rumeysilam burcuozturk Yaptı vallahi iki günde bir buçuk kilo aldım inanabiliyormusunuz🙄 eşim hamurunu sevmez diye iki koca borcam hamuru tek başıma bitirdim😬
burcuozturk Rumeysilam inanmazmıyım bende öyle😂😂😂 bi tepsi yedim inanılmaz güzeldi he kilo aldımmı aldım pişmanmıyım 🧐 yine olsa yine yerimm😂😂😂😂😛
Karatassukran [bilinmeyen] hiç bişi olmadı çok şükür hamuru tedirgin ediyordu sadce valla kıtlıktan çıkar gibi yedim ayıptır söylemesi 🤦♀️