Gamzeaksam Mercimeek tayinimiz çıktığı için birde önceki evimize zaten kargo sıkıntısı yaşıyorduk haftada bir geliyordu o yüzden gittigimiz zaman başlarız dedik 🙈 maddi açıdan da sıkıştık baya yeni taşındık 🫠 yeni başlıyorum alışverişe
EmineTarik 22 haftalıkken bebek arabası aldım sabah ınternetten akşam eşimle çıkıp birkaç tane takım aldık 🥰
ikiprensannesi__ Tugcekmr sayılırımi bilmiyorum ama ilk öğrenir öğrenmez anne bebek çantası aldım ne alaka neden ilk onu aldım hiç bilmiyorum indirimde gördüm aldım 🤣🤣🤣
busrabilalyildiz Tugcekmr Manevi değeri açısından kitap aldık ❤️ sahip olduğu ilk şey bir kitap olsun istedik..
Kubrademirli Tugcekmr ilk aldığım eşya nedense nohut battaniye oldu 😂 daha deneyimleyip kesin şunu alın diyemeyeceğim daha doğurmadım ama etrafımdan süt sağma makinesini kesin alın diyen çok kişi oldu
Defnecigim Tugcekmr İlk olarak emzik almıştım iyiki öyle yapmışım. 2. Ye hamileyim ona da ilk alacağım şey emzik😂 hayatımı kurtardı. Onun sayesinde ilk zamanlar kolay geçti uyku eğitimini kolaylaştırdı.